Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] ConradooPL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia]ConradooPL

206 - jakoś nie przepadam za żółtawą kolorystyką
    207 - może się podobać, ale tego zdjęcia jest po prostu za mało
    208 - fajne kolorki, klimat - jest OK
    209 - bardzo pomysłowe, z tego wrzutu podoba mi się najbardziej

Wracając do Mini to jest ono przeeepyszne

Komentarz

206 - bardzo ładne. Akurat kolorystyka przypadła mi do gustu. Auto też niczego sobie. A zdjęcia stojących aut na torze to niekiedy rzadkość ^^

207 - efekciarskie Mimo nawalenia tam niezliczonej ilości efektów podoba mi się pomysł...

208 - czy ja tu widzę teksturki? ^^ Czy to przypadkowe efekty. Jeśli jednak to pierwsze to gratuluję. W całej swojej karierze (krótkiej) nie widziałem ani kogoś kto używał teksturek ani ja sam ich nie używałem Może spróbuję...

209 - świetny pomysł. Cóż więcej mówić podoba mi się najbardziej z tego doładowania.

Komentarz

Roger Co ty masz do tych aut stojących na torze?
        Myślę, że te fotki sobie z Cooperem poradziły (nawiasem mówiąc, też genialne zdjęcia).
        206. takie szare, zamulone i nijakie.
        Ale 207. imponujące
        208. ładne
        209. motyw niekoniecznie zabójczo oryginalny, ale wykonanie piorunujące

Komentarz

Najlepszy CRZ jakiego tu widziałem, soczyście, sportowo i szybko. Foty z pazurem i choc CRZ to raczej kocurek to zdjęcia drapią po pleckach fanów wozów z H na poszyciu.

Komentarz

Wow, sesja z Mini świetna, mistrzowskie zdjęcia!

Komentarz

Możesz zdradzić jakim programem jeszcze obrabiasz te zdjęcia?

Komentarz

Można to sprawdzić klikając PPM (prawy przycisk myszy), a potem Właściwości obrazka. Chociaż niektórzy usuwają te dane.

Program to Photoscape

Komentarz

Damian wszystko powiedział, do obróbki używam Photoscape. Czasem też Photoshop CS4, ale to rzadko. Niektóre zdjęcia obrabiam również w darmowym programie online Pixlr-O-Matic (a'la Instagram). Dziękuję za komentarze Wkrótce kolejna sesja.

Roger, ten efekt na zdjęciu 208 to przypadek

Komentarz

wow bajunia foćki
                    207 - to na pewno GT5? Bo reprezentuje zupełnie odmienny świat
                    209 - zdecydowany winner ostatniej sesji, pomysł i wykonanie simply divine

Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój wydarzeń

Komentarz

Jest git. Na 206. widać, że tylne koła buksują w miejscu, super. Vette w deszczu... Na 1-szym zdjęciu z Challengerem bardzo podoba mi się refleks słońca. Jak większości jednak najbardziej podoba mi się ostatnie. Niezły pomysł.
                      "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Oj oj konkurencja rośnie w siłę i to bardzo Ostatnia sesja jest genialna, szczególnie Old vs New Gratuluję i czekam z niecierpliwością na następne

Komentarz

Powróciłem do żywych, kabel do ładowania kontrolera kupiony po pół roku, mimo że Saturn pod nosem
                          Dziś mało, 3 ujęcia, w tym jedno HDR. Oceńcie jak wyszło, i czy chcecie by takie zdjęcia pojawiały się częściej
                          Zaczynamy:

Komentarz

Zdjęcia z Mitsu fajne, ale za bardzo do siebie podobne, Zdjęcie C7 miodne, ale jakoś nie lubię wyglądu tego samochodu (Buda przypomina mi przód z Ferrari FF, a tył Camaro)

Komentarz

Z mitsu są urocze, a ostatnie, też bardzo dobre. Nie chcę mi się pisać.

Komentarz

Mało coś komentarzy, no ale nic, lecimy z następną sesją.
                                Bardzo czasochłonna, prawie 1h na foty i drugie tyle na edycję
                                Lecim:

Komentarz

Pracuję...
                                X