Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] squelop
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Re: [Zdjęcia] squelop
dla mnie fotki jak najbardziej pozytywne, pozdrogadżety reklamowe Poznań - gadżety reklamowe Poznań kolektory słoneczne - kolektory słoneczne
Komentarz
-
Więc taka sesja bardzo ale to bardzo przyjemna i jest kilka eleganckich fotek a sa to:
Honda Civic 1 gdtby był ostry samochód było by genialne, ale 2 jest bardzo dobre
Lupo GTi 1 zdjęcie
Acura DN-x 2,3 zdjecie
ponumeruj je będzie nam łatwiej oceniacA-Spec - 35lvl
B-Spec - 35lvl
License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS
Login PSN - Andrzej_87
My Photo Mode
Komentarz
-
Pierwsze dwie fotki fajne perelki w twojej galeri.
Dalej najbardziejprzemawia do mnie luppo oraz 2 ostatnie zdjecia Rx7 i uwazam ze spojler w tym aucie pasuje jak najbardziej ale to juz kwestia gustu,
robimy zdjecia samochoda zrobionym wedlug wlasnego smaku i tak powinno zostac.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szchat
... i uwazam ze spojler w tym aucie pasuje jak najbardziej ale to juz kwestia gustu,
robimy zdjecia samochoda zrobionym wedlug wlasnego smaku i tak powinno zostac.
Ale mojego zdania to i tak nie zmieni. Dla mnie wyglÄ…da to "nienaturalnie" i tyle
Nie mogłem tego po prostu nie zauważyć, a na fotkach staram się ocenić wszystko. Nawet dobór tylnego skrzydła, czy chodźby felg :wink: Pozdro.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PloTek_1Nie mogłem tego po prostu nie zauważyć, a na fotkach staram się ocenić wszystko. Nawet dobór tylnego skrzydła, czy chodźby felg :wink:Ja osobiście tez zwracam uwagę na wygląd auta, bo jeżeli fotka jest pięknie zrobiona a auto jest oszpecone źle dobranym skrzydłem lub nietrafionymi felgami (moim zdaniem) wówczas takie zdjęcie nie dostanie u mnie noty 10/10
Osobiście jeżeli widzę, że auto, które mi się podoba a źle wygląda ze skrzydłem to po prostu go nie zakładam
Komentarz
Komentarz