Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Pawloss22
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] Pawloss22
widze kolejnego kolege który robi dobre fotki naprawdę sa bardzo dobre a szczególnie: 1,3,5 czekamy na więcejA-Spec - 35lvl
B-Spec - 35lvl
License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS
Login PSN - Andrzej_87
My Photo Mode
-
Dokładnie, staraj się zrobić zdjęcia nieco rozmyte, tak aby było widać efekt prędkości. Koła jeżeli są w ruchu powinny być nieco rozmazane. Pobaw się czasem naświetlania, nie ustawiaj go na największą wartość. Najciekawiej jest w przedziałach między 250-600. Ogólnie fotki niezłe.
Komentarz
-
Dzięki za info z tym naświetleniem już trochę to obczaiłem a i wcześniej w ogóle nie wiedziałem o co biega z tym panoramowaniem
Sesja: Nissan Skyline GT-R SPEC II NUR (R34) `02 na Nurburgring Nordschleife.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
Komentarz
-
Powiem tak jak na moje oko)
Po pierwsze za male foty
Niektore kadry sa poprostu swietne lecz zabraklo dobrego wykonania
Widze duzo fajnych pomyslow i napewno twoja galeria zapowiada sie obiecujaco.
Mysl ze troche za duzo dales tych zdjec, zanim zaladujesz na forum lepiej by bylo jak bys wyselekcjonowal te rodzynki wedlug twojego uznania
to poprawi jakosc twojej galeri.
Rada:
Niekture z kadrow sa naprawde dobre i mysle ze jak bys posiedzial dluzej nad ujeciem i staral sie je bardziej dopracowac byla by niezla petarda w twojej galeri.
Zycze powodzenia i z checia tu bede zagladac bo wkrotce napewno bedzie bardzo ciekawie.
1; 5; 9; 11; 20; 25; 30; 32
) mysle ze troszke wiecej pracy a te foty byly by genialne
Komentarz
-
Komentarz
-
Więc tak. Faktycznie zdjęć multum. Selekcja rzeczywiście by się przydała :wink:
I jak już kolega Szchat wspomniał, kadry OK, nad ostrością jeszcze troszkę popracuj. Z naświetleniem jest już o wiele lepiej
Moi faworyci to #11 i #32. A poza tym mam sentyment do R34 no i ten ukochany Nurburgring...Pozdro.
Komentarz
Komentarz