Jak dla mnie to sesja jest super nie rozumiem co się nie podoba w nich ale widocznie podoba mi się taki styl
Czekam z niecierpliwością co nam pokażesz po weekendzie.
Nie zrozumcie mnie źle. Ja nie mam nic do wielkich tylnych spoilerów o ile są one zamontowane w wyścigowych autach lub w autach do driftu.
Auta cywilne (drogowe) bez odpowiedniego body kitu nie wyglądają (moim zdaniem) zbyt ładnie z tak dużym "parapetem".
Każdy ma swój gust i ja to szanuję
Nie zrozumcie mnie źle. Ja nie mam nic do wielkich tylnych spoilerów o ile są one zamontowane w wyścigowych autach lub w autach do driftu.
Auta cywilne (drogowe) bez odpowiedniego body kitu nie wyglądają (moim zdaniem) zbyt ładnie z tak dużym "parapetem".
Każdy ma swój gust i ja to szanuję
Zgadzam się w 100% z Angello. Audi R8 GT3 to konstrukcyjnie inna zabawka niż seryjne R8.
Odelżona, szersza, dyfuzory, klatka. I jej ten spoiler pasuje. Nie mówiąc już o konkretnej aerodynamice.
A skrzydła z GT do seryjnych aut, niestety, ale wizualnie "nie robią".
Jeśli chodzi o sesję to technicznie bez zarzutu. Czyste, dobrze wykonane zdjęcia.
Jeśli miałbym wybrać najlepsze to #117 Pozdro.
Widzę ze niektórzy nie rozumią słów 'koniec tematu'
Jak już pisałem niebawem wrzucę zdjęcia które nie wybrałem do
"Photo of the Week" a pomiędzy wrzutami będę pracował nad
foto relacja z "Mistrzostw Świata Formuły Gran Turismo"
Wiedzą (widzę?) ze niektórzy nie rozumią (rozumieją) słów 'koniec tematu'
Słuchaj no kolego. Wystawiasz zdjęcia po to by inni je ocenili. Tak?
Wrzucasz mega spoilery do np. Maserati czy Jaguara i kilku osobom się to, powiedzmy, "nie widzi".
Wyrażają więc Oni swoje zdanie. Ty jakby się spinasz i rzucasz nagle "koniec tematu" (???)
Nie zdziwiłbym się jakby jeszcze kilka osób opisało tamte foty podobnie jak Angello, siniak czy ja.
Forum chyba jest po to, aby dzielić się przemyśleniami, opiniami czy pomysłami,a także, właśnie wyrażaniem WŁASNEGO zdania.
Jak widzisz jest kilku ludzi, którzy zareagują na tak zrobione auta w taki, a nie inny sposób. Rzekłem.
Anyway, kłócić się nie należy tylko wspierać. Cały czas uważam, że fotki pstrykasz naprawdę fajne,
więc czekam na kolejną porcję "smakołyków"
PEACE :mrgreen:
Komentarz