Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Pastor11

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Pastor11

Zamieszczone przez RaV2.4.11
    Siniak zgadzam się z tobą sesja dobra ale nie wyróżnia się niczym szczerze to na 10 może 20 zdjęć uda mi się zrobić jedno z którego jestem bardzo zadowolony reszta nie wyróżnia się z tłumu ale to jak już wspomniałeś przesyt dużo zdjęć już się zrobiło i widziało i ciężko zrobić coś wyjątkowego.
    Dokładnie - po obejrzeniu zdjęć umieszczanych na tym forum, i kiedyś na GTPlanet, te zdjęcia nie robią wrażenia, mimo tego - są ciekawe pzdr!

Komentarz

Nie do końca jest tak ze nie robią wrażenia są całkiem dobre tylko często jak coś widzę to w głowie mam myśl "to już gdzieś było" sam mam tak ze czasem siedzę 2h by zrobić jedno zdjęcie bo nie lubię się powtarzać a to coraz trudniejsze i staram się znaleźć ujecie kadr którego nie było a jest ciekawy chodź czasem można zrobić coś co już gdzieś się widziało tylko trochę lepiej lub poprostu po swojemu

Komentarz

Trzeba mieć odwagę, żeby przemalować auta Ferrari na inny kolor niż czerwony
        Enzo na żółto - TAK
        F40 na biało - NIE
        Ogólnie zdjęcia ładne

Komentarz

Kilka miejscówek jedna gwiazda Nissan GT-R '07

trwają już prace nad zdjęciami do "Photo of the Week" potem pokaże zdjęcia które odpadły podczas selekcji

Komentarz

Fotki ładne, dobrze wykonane
            #112 i 115 dla mnie naj

Komentarz

Bajka

Komentarz

Całkiem nieźle się prezentuje to autko. Moim zdaniem trochę za dużo statyki w pierwszych zdjęciach, ale nie jest źle :wink: .

Komentarz

A teraz mały mish-mash z udziałem Audi R8, Maserati GranTursmo S i Astona Martin DB9
                  Zdjęcia pochodzą se starych niepublikowanych sesji nowe wrzucę po weekendzie z 'Photo of the Week'

Komentarz

Wszystkie ładne, poza tym pierwszym. Strasznie zniekształcone, Audi wygląda, jakby było zgniecione.
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

• Re: [ZdjÄ™cia] Pastor11

Zamieszczone przez Markiz93
                      Wszystkie ładne, poza tym pierwszym. Strasznie zniekształcone, Audi wygląda, jakby było zgniecione.
                      Racja, wygląda jak jakaś karykatura Tigry, jak resorak A w ogóle to co to za przepaskudne spojlery Istna profanacja tak szacownych marek (szczególnie Aston wygląda przerażająco...

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                        A w ogóle to co to za przepaskudne spojlery Istna profanacja tak szacownych marek (szczególnie Aston wygląda przerażająco...
                        Podpisuję się pod tym. Przynajmniej do zdjęć mógłbyś zdjąć te paskudztwa
                        Ja wiem, że to rzecz gustu (o którym się nie dyskutuje) ale nie da się tego nie skomentować
                        Gdyby nie te szpecące parapety na tyłach aut do powiedziałbym, że zdjęcia są bardzo ładne a tak powiem, że są tylko niezłe

Komentarz

Dokładnie rozchodzi się o gust mnie auta się podobają bo to mój styl tuning w stylu GT i nie uważam by te "parapety" cokolwiek szpeciły.

Oto wzory które próbowałem odwzrowac Audi R8 GT3 i Aston Martin DBRS9 GT3 kto się interesuje ten zna

Komentarz

Dokładnie rozchodzi się o gust mnie auta się podobają bo to mój styl tuning w stylu GT i nie uważam by te "parapety" cokolwiek szpeciły

"Jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki"

Ja wolę ogrodnika córki

Pozdrawiam

P.s. Byłoby nudno jak byśmy wszyscy lubili jeden styl

Komentarz

Dokładnie rozchodzi się o gust mnie auta się podobają bo to mój styl tuning w stylu GT i nie uważam by te "parapety" cokolwiek szpeciły.

Oto wzory które próbowałem odwzrowac Audi R8 GT3 i Aston Martin DBRS9 GT3 kto się interesuje ten zna
                              Ale zwróć uwagę, że te auta mają proste spojlery, a Twoje mają w kształcie łuku. Co do zdjęć, mam podobne zdanie, co koledzy wyżej.

Komentarz

Spoko koniec tematu
                                Po weekendzie wrzucÄ™ ok 40 fotek w kilku mniejszych porcjach i mam nadzieje ze zapomnicie o tej waszej zdaniem nieudanej sesji

Komentarz

PracujÄ™...
                                X