Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Biesiadnik

Siema.
    Przyznam szczerzę, że kompletnie nie ogarniam trybu photomode w Gt5, dopiero zaczynam, więc zdjęcia, że tak powiem, "dziewicze". :wink:
    Chciałem minimalnie coś obrobić graficznie ale żaden program nie ogarnia tych zdjęć.. Piszę że nieobsługiwany format pliku, a przecież to JPG.. Ktoś wie o co kaman ??
    Imageshack na szczęście ogarnął i mam nadzieję że nie pogorszył za bardzo jakości.

Szczera krytyka się przyda

Re: [Zdjęcia] Biesiadnik

Nie przestanie mnie zadziwiać ten bug z dymem

Zdjęcia myślę, że bardzo poprawne :wink:

Komentarz

Foty ogółem niezłe.Najlepsza ta druga z gtr-em

Komentarz

Pomysł na zdjęcia masz. Popracuj nad ostrością i będzie super

Komentarz

Dzisiaj tylko dwa, za to cholernie mi się podobają
          Ogólnie zdjęć było mnóstwo, ale tych godnych uwagi już dużo mniej
          Jutro postaram się coś pofocić

Oceniajcie !

Komentarz

Zdjęcie z Lancerem ostatnie fajnie zrobione i te 2 ost. cikawe dosyc jak dla mnie troszke za ciemne, ale może o to chodziło w przesłaniu.
            A-Spec - 35lvl
            B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
            Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
            My Photo Mode

Komentarz

Pierwsze ze Skyline'em ma "japońską duszę" Super.
              Na drugim zaś wygląda mi jak resorak :wink:

Komentarz

No ładnie, ładnie. Supra jest świetna. Pewnie brzmi zajebiście,no bo w końcu to 2JZ GTE

Ps. Mam nowe foty z GT4 ( wiele osób mówi, że wyglądają jak z GT5). Zapraszam do mnie. Link w podpisie.
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

SFOT

Lord lubie Cie ale przestań gdzie popadnie wspominać o swojej galerii. Jak ktoś będzie chciał to wejdzie. Bo mam wrażenie że celowo komentujesz wszystkich zdjęcia byleby wlepić klauzule "zapraszam do mnie".

Komentarz

Nie celowo. A zaproszenie dopisuje, bo nie wiele osób zna moją galerię, a nie jest najgorsza. Jeżeli uraziłem to przepraszam. Zaprzestaję się reklamować od teraz.
                    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Niczym nie uraziłeś. To po prostu drażni po pewnym czasie gdzie w każdej galerii czyta się Twoje zaproszenia. Irytuje jak spam :wink:
                      EOT

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        SFOT

Lord lubie Cie ale przestań gdzie popadnie wspominać o swojej galerii. Jak ktoś będzie chciał to wejdzie. Bo mam wrażenie że celowo komentujesz wszystkich zdjęcia byleby wlepić klauzule "zapraszam do mnie".

mnie akurat to nie drażni i innych zapewnie tez nie. Dzięki tej Jego informacji odwiedziłem jego galerie która jest naprawde dobra.

a idąc do sedna sprawy większość lubi dodac fotki i czekac na komentarze innych, ale żeby dac swój komentarz u innych to już im się nie chce.

Lord przynajmniej odwiedzi prawie każda galerie i zostawi jakiś komentarz i to się ceni według mnie. Sorry za pisanie nie do tematu.
                        A-Spec - 35lvl
                        B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                        Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                        My Photo Mode

Komentarz

Od tego po każdym dodaniu zdjęć jego temat wędruje na górę ze znacznikiem nowych postów tak? Od tego ma podpis z linkiem do galerii wraz z dopiskiem "Moja galeria GT4" tak? Dopisywanie jeszcze tego w poście podpada pod stręczycielstwo.
                          Tym bardziej że treść posta bardzo często nie przekracza długości jednej linijki. "Fajne zdjęcie, najlepsze x,x,x,x,x.
                          PS:Zapraszam do mnie"
                          No bez przesady

Komentarz

Pracuję...
                          X