no ładnie ładnie nie byle komu to mowie
Widze że mamy kolejnego Fotografa
Super
Zapraszam do mojeg Albumu.
Edit: TV w HD?
bo cos to podejzanie wyglada;p
PSN: LogiTivePL
Gry:
GT5
CoD : MW3 - 78lvl .
Kill Zone3
za niedługo CoD: BO ;-)
Jak prawdziwe..
Świetna obróbka.
2 naprawdę wygląda jak zdjęcie, a nie screen z gry.. ale mój faworyt to 3 - jeszcze takiego nie widziałem.. ogólnie pokazałeś jedne z najlepszych zdjęć na forum.
fullHD wszystko było, ale w PS zmniejszyłem do wymogów regulaminu. Fotografią się zajmuję na codzień. Fotografowałem RageRace, ale nei miałem okazji się wykazać aż tak jak tu w GT można najbardziej mnie denerwują cząstki śniegu, deszczu czy dymu załamujące kontury wozów. PS lekko podrasowane kolorki i kontrast jakby się ktoś pytał
Zaraz przyjdzie taki jeden co powie , ze masz koła krzywe w tej niemieckiej z4 i , ze tylko japońskie latają bokiem.Więc jutro nie wrzucaj przypadkiem czegoś niemieckiego w drifcie
oj bo to fajnie wygląda akurat beta była kupiona do zdjec. Jakby w wersji premium była jakas stara 3 to bym jej połamał koła. Na przód negatyw tylko do driftu
oj bo to fajnie wygląda akurat beta była kupiona do zdjec. Jakby w wersji premium była jakas stara 3 to bym jej połamał koła. Na przód negatyw tylko do driftu
Moim zdaniem właśnie nie. Auto wygląda jak mojej sąsiadki sikający pies na rozkraczonych nogach. Ale to tylko moje zdanie :wink:
Jak obrabiam? Lata praktyk w photoshopie przy obrabianiu modelek levelsy podciągnąć żeby histogram był wporządku, troszke krzywe podkrecam dla kontrastu, jak jest jakis wyblakły kolor to wchodze w selective color i podsycam, jak chce wydobyć troszke z cieni detali to shadows and highlights (advance settings) i jeżdze suwakami aż nie uzyskam dobrego efektu koncowego. Po zmniejszeniu zdjecia wyostrzam i jest gicior
Komentarz