Zima jak nie zima w tym roku, ale jednak niedosyt lata pozostaje - dlatego przeniesiemy się na chwile do słonecznej Toskanii, gdzie lataliśmy.. sami zobaczycie czym.
Od razu zaznaczam, że wiem, że kadry są proste, podobne, ale nie chciałem wrzucać kolejnych zdjęć z latania bokiem, teraz czas na coś statycznego.
Będę wdzięczny za wszelkie opinie, bo nie wiem czy ktoś tu zagląda, a jak już to robią i się wypowiadają - to tylko stali bywalcy. :mrgreen:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8 )
Naprawdę świetne zdjęcia - bardzo podoba mi się Aventador #2 i obydwie fotki Garbusa. Poza tym tak jak ConradooPL pisze - nowy Route X jest bardzo fotogenicznym miejscem.
Kurde, na Route X fajne fotki się strzela A co do sesji to zdecydowanie numer 2 i 4. Jaki kolor na tym zielonym Aventadorze?
Verde Ithaca.
Dj Brabus, zdecydowanie jest! Dodatkowo możliwość zmiany czasu wyścigu wprowadza różnorodność. Postaram się dorzucić więcej, bo akurat dzisiaj trochę się tam jeździło.
Można się też ustawić razem z El'em oraz resztą na jakieś wspólne ściganie/fotografowanie.
Komentarz