Więc może przejdźmy do analizy. Cała sesja bardzo udana, nie dopatrzyłem się ani jednego minimalnego błędu po prostu sam miód. Moimi faworytami są dwójka, trójka, czwórka (za genialny kadr i za to przepiękne odbicie słońca w asfalcie), piątka, ósemka (za warunki pogodowe, które nadały tylko smaczku temu zdjęciu), dziewiątka, jedenastka (za idealny dobór światła... klocki hamulcowe + oświetlony diabelski młyn)... Cała reszta nie jest tak dobra lecz i tak jest wspaniała. Z niecierpliwością wyrywam kartki z kalendarza czekając na kolejny wrzut.
Oczywiście nasz Plotek jak zawsze bezbłędny, ale ja o czym innym tym razem.
Otóż chciałem pochwalić kolegę Sapera za powyższy koment - jest wręcz idealny. Konkretny, rzeczowy, szczegółowy i co najważniejsze na temat. Bierzcie z niego wzór komentatorzy PM
Cześć.
Postanowiłem odświeżyć galerię i zaprosić Was na kilka nowych wrzutów :wink: Jeśli się po raz kolejny sprawdzę, to następne sesje przyjdą dość szybko bo zdjęć mam od cholery :wink:
Na poczÄ…tek Camaro z trzeciej rundy RM w NR:
1.
2.
3.
4.
5.
No i nowy(nowe) nabytki: Honda Weider HSV-010 + tor MOTEGI tak długo wyczekiwany przeze mnie :wink:
6.
No no, zdjęcia kapitalne Ostrość i kontrast, tak jak lubię HSV wygląda po prostu bosko, ale Motegi to już nie to samo, co w GT4 (gdzie zachód słońca ;..; )
Noooo na pewno sÄ… to najlepsze foty Hondy Weider HSV-010 na forum
Ale najlepszym targaczem owłosienia na klacie w tym wrzucie jest the black one GT-R
A Camaro z nr 83? Brzydal! nie lubiÄ™ go hehe
Genialnie. Patrząc na pierwszy wrzut jakoś nie chwycił mnie on za serce i nie pomógł mi doznać zawału jednakowoż. Był on tylko wstępem do raju bowiem patrząc na zdjęcia od 6 - 11 (New DLC) padłem z zachwytu. Wspaniały samochód, zdjęcia i obróbka. Wszystko złożyło się w jedną całość, która współgra ze sobą. Patrząc dalej widzę jeszcze lepsze zdjęcia. Piątkę idealnie nazwał siniak (mistrz od nazewnictwa). Natomiast 4 pomimo braku dynamiki i jakiegokolwiek ruchu sprawiło iż mój poziom happy skoczył w górę ^^
Komentarz