Ohayo!
Po tygodniowej "przerwie" (wyjazd za granicę, ni z gruchy ni z pietruchy) witam Was
wszystkich serdecznie Po krótce spróbuję cos skrobnąć
Oglądając Wasze galerie, gęba mi się cieszy niezmiernie Poziom jest wysoki, "nowi gracze" pokazują co potrafią
(Bochen - świetny start, gratuluję , Dawid23 - świetny zaś powrót i b. fajne prace , Bullet - tak trzymaj kolego! ) ,
zaś prace dośwadczonych userów (Raf, Andre czy Sqad, chociaż powinienem Was tu więcej wpisać :wink: )przyprawiają mnie o zawroty głowy :mrgreen: Brawo!
Nasz dział PhotoMode tętni życiem!
Ode mnie zaś dziś GT-R, którym pomykał Yamauchi podczas debiutu w wyścigu wytrzymałościowym.
Miłego oglądania
1.
2.
3.
4.
Ta wersja torowa GT-Ra ma wydech tylko z lewej strony. Pozycję za kierownicą zresztą też
5.
Dwie fotki o zmierzchu:
6.
7.
...i jedna o świcie :wink:
8.
Taka o.
Panie Plotek. I co ja mam z Panem zrobić (to nie brzmi tak jak powinno, na pewno nie chodzi o to o czym większość pomyśli, nie będziemy wymieniać się kalesonami )
Napiszę krótko, 2 ostatnie wsady (znowu nie brzmi tak jak powinno...) - CHOLERA MIAZGA W CYCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie (u kogoś innego) podczas oglądania tej sesji majtki pewnie zsunęły by mi się przez głowę, ale nie tutaj. Sam sobie jesteś winien. Tak nieprawdopodobnie zawyżyłeś sobie już poziom, że ta galeria ma się dosyć średnio do tego co pokazujesz zazwyczaj Niemniej (nawiązując do pierwszych słów tego posta) marzę w najskrytszej skrytości o tym żeby postawić u siebie taką galerię jak twoja ostatnia
Najbardziej uderza 'czwórka' (to niebo dosłownie miażdży ) i 'piątka' (niebo vs spojler )
#1 nawet nie wiedziałem, że takie coś jest koło toru
Sesja bardzo pozytywna
#4 tak jak siniak zwrócił uwagę - niebo
Ale znowu #6 zbyt zzieleniałe, gdyby trochę pokombinować z innym filtrem
Nr6 oddaje klimat i specyfikę całej sytuacji. Pozostałe zdjęcia są wyśmienite, bardzo wysoki poziom. Dużo bym dał żeby już takie foty cykać ale dużo pracy no i nie ten level w opanowaniu obróbki która idzie Ci mistrzowsko. Naprawdę gruba robota. Obraz bardzo czysty i klarowny dzięki temu zdjęcie nie męczy odbiorcy i dostarcza dużej dawki odczuć estetycznych. Kadry jakbym już gdzieś widziałem ale odkrywasz je na nowo w coraz to lepszym i sobie przypisanym stylu. Kolejna udana sesja.
Komentarz