Ooooooo jaaaaakieeee piękneeeeee cuuuudaaa :mrgreen: , najbardziej zabijają mnie 4, 5 i 8. MOC
Z ostatniej chwili: Angello trafił na ostry dyżur na chirurgi - powyższe fotki Mines'a spowodowały niekontrolowane i nagłe oderwanie się jego szczęki od twarzy. Najlepsi chirurdzy właśnie robią wszystko by poskładać ją z powrotem... :wink:
Trzymaj się Angello, jesteśmy z tobą
Właśnie wróciłem z chirurgii ale szczena nadal jest na śrubach. Lekarze mówili, ze tak rozwalonej szczeny nie widzieli jeszcze w swojej długoletniej praktyce.
PloTek_1 dziękuję Ci bardzo ze piękną sesję z Mine's ale nie ciesz się tak bardzo, bo rachunek za szpital wysyłam Tobie
Cześć!
Na szybkości, dwie krótkie sesje. Na pierwszy rzut idzie Bora.
Troszkę z sentymentu, ponieważ jakiś czas temu jeździłem trochę tym modelem VW. Również srebrną :wink: Sztywna była jak cholera. Dobrze się prowadziła :wink:
1.
2.
3.
4.
5.
...i dohamowanie
Cześć!
Dziś troszkę rajdowo ( a nawet i krajobrazowo :wink: ). Zapraszam na krótką sesję z Mitsubishi Lancer Evolution IV Rally Car '97 (standard). Kolejne "rajdowe" wkrótce :wink:
1.
2.
3.
4.
5.
A tam, tanie efekciarstwo i tyle... dobra, joke spowodowany moją wielką zazdrością, gdyż nigdy nie będę w stanie ci dorównać mistrzu
A tak naprawdę jest OLŚNIEWAJĄCO :mrgreen:
PS. Czemu nie odpowiadasz na moje pytanie dot. poprzedniej sesji?
Drogi siniaku, przepraszam, ale musiałem nie zauważyć/doczytać :wink:
Już wyjaśniam. Najpierw kombinowałem, żeby słonko mi się "za drzewami schowało" i żeby autko odpowiednio uchwycić.
Poźniej trochę kombinacji z naświetleniem i podświetleniem, zabawa z "wykresami",
kolorowanie delikatne i... w zasadzie gotowe
Jeszcze raz sorki :wink: Pozdro
Komentarz