Witam wszystkich.
Ostatnio brak mi czasu na pstrykanie fotek i nawet na granie. Wszystko ze względu na to, że wziąłem się
za mojego Civic'a, w realu Zmiana koloru felg, grzebanie przy silniku, ogólny przegląd na sezon letni oraz kompletny wydech
M-Tech OEM look + strojenie Jednym słowem - EJ9 in progress
Poniżej (Hondy ) kilka fotek starszych i dosłownie kilka z dzisiejszego wieczoru. Zapraszam
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. 11.
Ja pie*dolę
O w dupę jeża
Człowieku ja chcę więcej zdjęć w Twoim wykonaniu :mrgreen:
Śpioch NSX na pierwszym zdjęciu jest mega :mrgreen:
Nie, wszystkie są mega
Nie ocenię, żadnej twojej fotki. Niech słowa angello67 wszystko wyjaśnią:
Zamieszczone przez angello67
Ja pie*dolę
O w dupę jeża
Człowieku ja chcę więcej zdjęć w Twoim wykonaniu :mrgreen:
Śpioch NSX na pierwszym zdjęciu jest mega :mrgreen:
Nie, wszystkie są mega
Nawet nie jestem w stanie wybrać najlepszego, bo po prostu wszystkie miażdżą Naprawdę gratuluję sesji
Podpisuję się pod słowami angello67 i dodaję:
ROZJEBAŁ*Ś MOJE TATUAŻE !!!!!!!!!!!!!!!! (a jest ich trochę ) nic tylko podziwiać i brać przykład !!!!!!!!!
Nie popiszę się oryginalnością, i dołączam się do komentarzy kolegów powyżej. Najbardziej zrobiła na mnie wrażenie czarna NSX, choć pozostałe auta są niczego sobie. Ja chcę więcej!!!
czlowieku przeglądam twoje galerie i po prostu nie mogę oczu oderwać, to jest po prostu nieprawdopodobne Nie potrafię znaleźć słów opisujących twoje zdolności. Nie ma co gadać - wśród GT fotografów jesteś niekwestionowanym liderem.
Komuś może się uda zrobić 1 czy najwyżej kilka ultra-hiper-czad-na-maksa fot ale ty zamieściłeś do tej pory całe tabuny (nawet nie podejmuję się liczenia) takich ujęć. Stary każda twoja fota podnieca bardziej niż Jenna Jameson w "szczytowej formie"
Szacun na wieki, howgh
PS. Kiedy następna mniam-sesja?
Komentarz