Aaach Skyline GT-R V-Spec II Nür (R34) moje marzenie W połączeniu z twoją nieprawdopodobną sesją daje wielokrotny orgazm (niech to trwa, niech to trwa :mrgreen: )
O ja pierd*lę ile zdjęć od mojej ostatniej wizyty
Można się posrać ze szczęścia widząc tyle fajnych fotek choć i jest kilka słabszych ale o tych nie mówmy
Skyline wymiata
Jest ładnie, Panie D O double G :wink: Nawet bardzo.
Śliczny Amuse, kozacka RX-7 na focie #11, 16 i 18
Czysto, schludnie i bez zarzutu jeśli chodzi o sprawy techniczne :wink:
Brawo
Drift-sesja z wypadów na Suzukę oraz Tsukubę. W rolach głównych: Piotr (RUF RGT), Weczi (Mazda RX-7/Mitsubishi Lancer EVO IX) i ja (Nissan Silvia S15/CUSCO DUNLOP Subaru Impreza)
Foty troszkę poprawiłem^^
Zapraszam do oceniania:
wypas :d nawet nie wiedzialem ze tak fajnie wyjda - nawet wyglada jak bysmy potrafili driftowac i czasem robili t synchronicznie
ja tez zrobilem pare fotek, moze je wieczorkiem wrzuce ale 27 nie musiales mnie kompromitowac
uwielbiam dobre foty z driftu, a takowe tutaj znajduję Jednak... co za dużo to nie zdrowo, a u ciebie fot jest całe zatrzęsienie, więc przy dwudziestej którejś zaczyna się niestety wszystko zlewać. W związku z tym mała rada ode mnie - wybieraj te lepsze i wrzucaj tak spokojnie 2 razy mniej zdjęć na sesję, a będę tu zaglądał jeszcze chętniej
Komentarz