Mnóstwo bardzo dobrych zdjęć - aż miło oglądać! 4, 11, 14, 20, 24, 26 (świetne!!), ale jedno pytanie - dlaczego nie pociągnąłeś dalej sesji z 300 SL?????? Byłoby genialne doładowanie... Tak czy inaczej 16 rządzi!
Fotki piękne, choć te 2 z klasycznym sl mogłeś zrobić z sls.. Takie wiesz.. nawiązanie, natomiast KIEROWCA na 24 wygląda jakby chciał, a nie mógł ^^
siniak, powstrzymaj się z komentowaniem z łaski swojej moich zdjęć, znam twoje zdanie na temat moich fotek, ba!, znam nawet co sądzisz o tych, których jeszcze nie zrobiłem. Nie zaglądaj więc do tego wątku jeśli coś cie uwiera w dupsko. Z niepozdrowieniami
Hah, wiedziałem że prowokacja się uda, łatwo cie wkręcić
strasznie nerwowy jesteś, wiesz że krytyka to nie tylko chwalenie? I chyba to właśnie Ciebie ta krytyka uwiera w d...?
Cóż, nie robisz złych zdjęć, czasem wychodzą ci bardzo fajne, a czasem nie. Jak wszystkim. Ja oceniam subiektywnie i nie boję się powiedzieć jak coś mi się nie podoba a pochwalić jak jest na odwrót. Jesteś w stanie to ogarnąć?
I proszę - ostatnia wrzuta jest bardzo różnorodna, podobają mi się 3, 9 a 7 jest wprost wyborne (fajny real effect uzyskałeś)
Z pozdrowieniami
Poplecznicy systemów totalitarnych wciąż (niestety) żywi... Szkoda że usuwacie posty bez jakiejkolwiek adnotacji/upomnienia. Najwidoczniej prawda szczypie niektóre osoby w oczy a najłatwiejszym wyjściem z sytuacji to udawanie że 'nic się nie stało'
Akurat czytałem Twój (usunięty) post i wcale się nie dziwię, że został usunięty. Zacznij panować nad sobą kolego a jeżeli nie umiesz przyjąć krytyki dotyczącej Twoich zdjęć to najlepiej ich nie rób albo poszukaj innego forum gdzie 100% forumowiczów będzie zachwalało Twoje zdjęcia bez względu na to czy są świetne czy tez do "D"
Pozdrawiam
P.s. Proszę abyś nie odbierał mojej wypowiedzi jako atak na Twoją osobę.
Właśnie w tym usuniętym poście, wyjaśniłem zainteresowanemu swój punkt widzenia na tę sprawę. Najwidoczniej był zbyt treściwy i trafił w sedno, bo zapewne to właśnie siniak gu usuną. Swoją drogą, nie wiem również czemu został w ogóle usunięty? Był na temat, nie było w nim słownictwa uważanego powszechnie za wulgarne... Nie chce pouczać moderatora, ale zawsze istnieje możliwość edycji posta użytkownika - ale nie, znacznie łatwiej usunąć go w całości, wraz ze zdjęciami robiąc przy okazji ze mnie Bóg jedyny wie kogo
Niema co dalej drążyć tematu, pozostaje pozdrowić komentujących obiektywnie i przeprosić subiektywniaków ze więcej nie będę dawał im możliwości do "obiektywnego" - w ich skrzywionej mentalności - komentowania
Komentarz