Czasu brak! Ale jest chwilka. Kupiłem Nissana Silvie! Ostatnio śmigałem przez neta driftem z myślącymi ludźmi (choć po niektórych ich tekstach o chyba nie). Jakby ktoś miał ochotę to może w ten weekend dla zabawy w kilku mogę pojeździć (no ale genialny w drifcie nie jestem, więc nie oczekujcie cudów). No ale wróćmy do zdjęć.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
OK dość stania!
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Koniec! Mam prośbę. Komentujcie, bo fajnie jest usłyszeć dobre słowo, ale także krytykę przyjmę!
Wątpie abyś dostał jakąś krytke, gdyż galeria jest bardzo dobra zdjęcia bardzo poprawne i przykuwające uwage, a szczególnie numery 3,6,7,9,10 i 12 Jedynie 4 nie przypadła mi do gustu jak i 13,14 ale to kwestia gustu
Kawałek Dobrej Roboty Super Zapraszam Do Mnie
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Moje zdanie jest następujące: na pierwszej focie nie potrzebny jest ten filtr. Mogłeś wyostrzyć całą furę.
Na drugiej zaś, zdaje się wyostrzyłeś chyba...wlot No. To tyle krytyki.
Reszta fotek - miód! :wink: Poprawne i ciekawe kadry, a numer 3 i 6 to urywają łeb już na biegu jałowym :mrgreen:
Przyjemna dla oka sesja. Brawo
Zdjęcia są technicznie poprawne, jak już poprzednicy zauważyli- trudno się do czegoś bardziej przyczepić.
Ale mnie razi negatyw na tylnej osi. Wręcz przeszkadza mi.
Gdyby to przednie koła były lekko przechylone nie miałbym się do czego przyczepić
Mam jedną myśl. Weekend! Ok no to już się tłumaczę. negatyw nie jest potrzebny do driftu, ale go ułatwia! Dla mnie liczy się bardziej efektywność niż efektowność (łatwiej zacząć poślizg i go utrzymać). Mam nadzieję że to wystarczy! Kupiłem SUBARU i go zmodyfikowałem! Jakby ktoś chciał się dowiedzieć ile koni itp. mi dodali to służę pomocą. Teraz zdjęcia!
1.
2. Tak miało być!
3.
4.
6.
5.
7.
8. Tu Subaru wygląda jak prawdziwe!
9. Lancia Delta S4 (standard dlatego robiłem na filtrze, oceńcie jak wyszło)
10.
11.
No i taki trailer co będzie niedługo. Standard, ale tylko 390kg!!! To zdjęcia z mojego tajnego testu . Po mojej obróbce zobaczycie tego potwora !!!
12.
Komentujcie jak chcecie!!!
KONKURS!!! Mój pierwszy!!! Na razie prosty, ale zobaczymy. Znajdzie nieścisłość!!! Nagroda (dla niektórych tylko to się liczy)!!! Jedno z moich zdjęć z nickem zwycięscy!!! Kto pierwszy ten wygrywa!!! (konkursy to mój pomysł, więc jak zobaczę gdzieś indziej to...)
Komentarz