Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Ballistic

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] Ballistic

Zamieszczone przez Ballistic
    Widzę, że moje zdjęcia nie cieszą się dużym zainteresowaniem.
    Ja chyba wiem dlaczego, powody są dwa. Po pierwsze dajesz za małe fotki, mało na nich widać, a nie da się ich powiększyć. Po drugie wrzucasz sesje za często - ludzie nie zdążą wejść i pooglądać poprzedniej a tu już następna. Daj nam trochę czasu, nie każdy 2 razy dziennie sprawdza dział PM.

A z ostatniej sesji podoba mi się 5, 9 i 12. Jednak na pewno bardziej by mi się podobały gdyby były większe

Komentarz

Zdjęcia fajne ale dlaczego tylko jeden Lancer

Komentarz

Witam! Teraz czas na ta wyczekiwaną Honde NSX Type R. TERAZ WYSTARCZY KLIKNĄĆ NA ZDJĘCIE ABY JE POWIĘKSZYĆ!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

KOMENTUJCIE!!!

Komentarz

straszne felgi...
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Wiesz co to JDM? Jak nie to sobie w google wpisz to zrozumiesz...

Komentarz

Nigdy nie zrozumiem sensu zielonkawych felg w białym aucie.
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Ballistic262
                Wiesz co to JDM? Jak nie to sobie w google wpisz to zrozumiesz...

JDM (Japanese Domestic Market, dosł. Japoński rynek krajowy) - pojęcie związane głównie z motoryzacją, oznaczające produkt przeznaczony do sprzedaży w Japonii. Pojęcie to jest powszechnie używane w USA.

Znaczenie tego pojęcia uległo rozszerzeniu i zazwyczaj jest używane do nazwania pewnego typu przeróbek, jakim ulegają japońskie samochody. Większość przeróbek ma za zadanie zwiększyć przydatność samochodu do ulicznych wyścigów, bądź do driftingu. Przeróbki te polegają między innymi na znacznym obniżeniu zawieszenia, montażu lżejszych felg, gdy zmiany w karoserii samochodu są delikatne, zazwyczaj montowane są elementy z włókna węglowego, które sukcesywnie obniżają masę samochodu. Ciekawostką są kierunkowskazy o pomarańczowych kloszach

itd. i w całej teorii JDM nie ma mowy o kolorowych felgach, a już na pewno nie o zielonych. Osobiscie nic nie mam do kolorowych felg bo sam mam pół garażu w kolorach tęczy. Ale nie rozumie co ma piernik do wiatraka. Masz taki styl ok podobają Ci sie ok, ale nie chowaj się za stylem o którym jak widac nie masz pojęcia

Komentarz

No tak, ale JDM to taki szalony styl, a takie wklejanie cytatów z wikipedii nie ma sensu. No dobra skończmy, przyznaje Ci racje, ale oceniajmy zdjęcia, od tego tu jesteśmy.

Komentarz

Dużo się tu pozmieniało! Trzeba nadrobić zaległości!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. Najlepsze (moim zdaniem)

Na razie tyle! Krytykujcie, komentujcie i jak chcecie to krzyczcie po więcej

Komentarz

Widzę, że potrafisz wykonać wielki powrót. Zdjęcia są bardzo dobre, tylko to BMW nie musiało mieć czarnej maski. Ona tylko go szpeci.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

4 i 6 są wyśmienite, a 11 też jest dobre .

Komentarz

Czarna maska w BMW nie przeszkadza, za to drażnią mnie te złote felgi w Gulii ;..; Co prawda ostatnie z Gulią ma klimat, ale wolałbym tam inne auto ujrzeć. 6 nie pdoba mi się ze względu na tą szarość. Nie pasuje do reszty zdjęć, zły odcień szarości (w moim odczuciu). Za to 1. chyba najlepsze z całego wrzutu.

Komentarz

Źle zrobiłem, że przyszedłem tu tuż po wizycie na ostatniej sesji snoopa... Po tamtych cudach te fotki wypadają niestety dużo słabiej. Oczywiście nie są złe, Gulia ładnie się prezentuje na 2 i 3, ciekawie też ująłeś jej "pląsy" na 6
                            To.. chyba tyle. Wracam do snoopa :mrgreen:

Komentarz

Zdjęcia z Betą konkret. Z Alfy wybieram #2, 6 i 7
                              I krzyczę o więcej

Komentarz

A mi się podobają wszsytkie Alfa jako standard car wyszła super! A kolor w BMW ciekawy. Oby więcej takich fotek trafiało na forum
                                Zapraszam tutaj.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X