Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Szponek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Szponek

Wiem, że w przypadku GT-R efekt zamierzony, ale nie wyszło to dobrze.. za to fotki ze 190E naprawdę bardzo przyjemne, esencja Nurburgringu, chociaż z GT5 da się wycisnąć wiecej.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

GT-R tak nie bardzo trochę ale sesja ze 190 EVO ma swój urok :wink:

Komentarz

wypowiem się tak jak koledzy powyżej. Fotki z GT-R wyszły dosyć paskudnie a z mercolem WYPAS to jest super bryka normalnie cód, miód, i orzeszki Zdjęć z nissanem nie oceniam a merol 9,5/10 bo chciałbym zobaczyć ten samochód w poslizgu

Komentarz

Z GT-R'em chodziło o to, żeby wyszło takie czarne, matowe z lekka...;P Trzeba artystycznie spojrzeć.
          Jutro coś dodam, bo ostatnio z powodu choroby leżę w łóżku nie mogę nic fotografować. ;/

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
          Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

Faktycznie te najlepsze Mercedesy zamiast do Premium to zostawili w jakości Standard, druga fotka z MB koksi, reszta ze smakiem ale również mi się podobają

Co do strony artystycznej GTR-a to wiem chyba o co ci chodziło. Sam kiedyś próbowałem to zrobić na Corvette ale też nie uzyskałem tego efektu jaki chciałem uzyskać ;/

Komentarz

taki mały OT:

Czym sie różnią wogóle samochody standard i premium nawet jeśli to te same modele ?

Komentarz

Zdjęcia fajne naj Merol

Zamieszczone przez Kamcio94
                taki mały OT:

Czym sie różnią wogóle samochody standard i premium nawet jeśli to te same modele ?
                w Standardach nie wolno zmieniac alufelg nie ma widoku zza kierownicy auta no i nie wolno wlaczac swiateł :wink:
                PSN: LogiTivePL
                Gry:
                GT5
                CoD : MW3 - 78lvl .
                Kill Zone3
                za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Witam,
                  Dawno nic nie dodawałem, od ostatnich fotek minął tydzień. Było to spowodowane chorobą i tym, że leżąc w łóżku nie mogę grać w GT...
                  Ale nie martwcie się, mam jeszcze ciepłe, dzisiejsze fotki.
                  Jak widać jest to Nissan GranTurismo 350Z RS, czyli przerobiona przez ekipę Polyphony 350Z. Ciekawi mnie bo w grze auto zwie się GranTurismo 350Z RS, a na klapie jest napis Fairlady Z, czyli w grze auto nazywa się jak model sprzedawany w USA i EU, a z tyłu jak ten na rynek japoński...
                  Oto fotki:

1.
                  2.
                  3.
                  4.
                  5.

Pozdrawiam.

Komentarz

Szponek, myślę, że bazą tego konceptu był japoński Fairlady Z (bo nawet fajerkę ma z prawej strony) , Polyphony dorzuciło swój pakiet i prawdopodobnie podniosło też moc :wink:
                    Wyszedł im... miód :mrgreen: Bardzo fajna i przyjemna dla oka sesja

Komentarz

1 i 5 najlepsze według mnie. Reszta też na wysokim poziomie, ale te dwie mają najciekawsze kadry :wink:

Komentarz

Niby szponek a zdjęcia bez pazurków
                        Miłe dla oka, poziom wykonania premium cieszy ale po takim czasie od premiery oczekujemy czegoś więcej niż statycznych fot :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Niby szponek a zdjęcia bez pazurków
                          Miłe dla oka, poziom wykonania premium cieszy ale po takim czasie od premiery oczekujemy czegoś więcej niż statycznych fot :wink:
                          Hehe.
                          Nie miałem zbytnio czasu na jakieś fotki z wyścigów. Niedługo będą. Dziś, jutro, a najpóźniej w weekend.
                          P.S
                          Po takim czasie produkcji GT5 każdy oczekuje czegoś więcej.

Komentarz

Jaka tu cisza, spokój... Ale już nie długo bo są nowe focie.
                            Jedziemy z nimi:

1.
                            2.
                            3.
                            4. Lekkie kłopoty po dotknięciu trawy, akurat się trafił moment zblokowania kół, więc się nie kręcą.
                            5.
                            6.
                            7.

Komentarz

Strasznie ten filtr razi w oczy. Kadry z resztą też niezbyt trafione.

Komentarz

Ostatnie akurat jest bardzo dobre, mimo że już te Lambo mi się opatrzyło

Komentarz

Pracuję...
                                X