Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] AroVW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] AroVW

No i stało się 24.12.2010 pod choinką odnalazłem upragnione GranTurismo 5 Pomijając fakt iż gra się aktualizowała i instalowała półtorej godziny ... to potem już tylko coraz lepiej ale nie o tym tutaj. Z ciekawości wszedłem do Photo Mode, żeby obadać. Ogólnie spoko, więc postanowiłem cyknąć dwie fotki pierwszej kupionej fury. Nie zagłębiałem się zbytnio w ustawienia aparatu ,więc pierwsze dwie foty prezentują się tak :

czekam na komenty :wink: Pzdr.!

Re: [Zdjęcia] AroVW

1-nie bardzo wiem czy się skupić na nadkolu, feldze a może japońskiej bramie ale wiem że po prawej jest napisz przyspieszający puls każdemu miłośnikowi Hond
    2-zwyczajne.

Komentarz

tak z nudów testowałem efekty i ustawienia kamery, dlatego kilka jest takich samych

Komentarz

1 Jaguar nie najgorszy
        2 Maserati ładnie wyeksponowany agresywny elegancki przód
        2 Lambo dobrze przedstawione

Zapraszam do mnie

http://www.granturismo.pl/forum/view...873bd9e9d7922e

Komentarz

UUUUUUUUUUUUaaaaaa nudy

Komentarz

Test przypadkowo odkrytej opcji fotografowania detali Na tapecie Lambo. Gallardo oraz Masserati enjoy

"Lambo" :

"Maserak" :

Komentarz

Do cholery czy wy się umawiacie na fotki? Czy zwyczajnie na złość?
              Rzygam już Lambo i tym Maresati. Gdzie nie wejde to to samo, sfotografujcie coś innego. Taka gra a jedna udana fotka z czasów świetności Gt4 bije wszystkie wasze galerie. Co z wami?

Sesja:
              Wydech,reflektor i tapicera są świetne. Detale gt5 chyba nie przestaną mnie zaskakiwać.

Maserak-gril i obrotomierz

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Rzygam już Lambo i tym Maresati. Gdzie nie wejde to to samo, sfotografujcie coś innego. Taka gra a jedna udana fotka z czasów świetności Gt4 bije wszystkie wasze galerie. Co z wami?
                Doskonale rozumiem Twój ból, ale to jedyne warte focenia premiumy jakie mam w garażu reszta które byłyby super to oczywiście standard :/ Ale spoko zbieram flote na Enzo xD

Komentarz

Pierwsze dwa z Gajerą gniotące. Ogólnie spore są możliwości jeśli chodzi o detale.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

właśnie wpadło mi dodatkowych 5-6 autek Premium jutro zrobie małą sesje.

Komentarz

Przez Twoją sesję detali odkryłem GT5 jeszcze raz :wink:

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Rzygam już Lambo i tym Maresati. Gdzie nie wejde to to samo, sfotografujcie coś innego
                      Zgadzam się Jest tyle zaje*istych aut a większość naszych forumowych fotografów zawzięło się na kilka marek zapominając o całej reszcie

Komentarz

Po długiej przerwie (testy BF3 i uzależnienie od CoD:WaW) wracam powoli do świata GT5 i forum heheh Na przywitanie taki mały teaser :

Comming back soon...

Komentarz

zdjęcia są ok, tylko cholera mnie bierze jak się te całe detale pstryka już, szukam dalej, pomóż bracie
                          “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Jak można w enzo zmienić felgi :O
                            Fotki bardzo ładne. Audi najlepsze
                            \m/

Komentarz

2 rady :

1.Wyjedź nimi na tor! Ustaw czas naświetlania na 60 i panoramowanie 3 lub 2
                              2.Nie bój się standardów

Tyle

Komentarz

Pracuję...
                              X