Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Noro_PL
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Re: [Zdjęcia] Noro_PL
Dla Mnie 1 z Mecedesem i 3 z Maserati Reszcie Jednak Czegoś Brakuje może ostrości i kąta AparatuA-Spec - 35lvl
B-Spec - 35lvl
License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS
Login PSN - Andrzej_87
My Photo Mode
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez amarusiaPS13Zamieszczone przez SebastianVanMarxa co do swiatel to z tego co mi wiadomo to sie nie da...Ja tak driftuję na Logitechu, że mam zaklejone taśmą, ale czasem trzeba odkleić, bo np nie da się pisać na czacie, więc trochę z tym roboty jest, ale dla chcącego nic trudnego
Komentarz
-
Zamieszczone przez Babka KiepskaZamieszczone przez amarusiaPS13Zamieszczone przez SebastianVanMarxa co do swiatel to z tego co mi wiadomo to sie nie da...Ja tak driftuję na Logitechu, że mam zaklejone taśmą, ale czasem trzeba odkleić, bo np nie da się pisać na czacie, więc trochę z tym roboty jest, ale dla chcącego nic trudnego
Komentarz
-
Zdjęcia są dobre, może zbyt często są "powtarzane" (np tył GT, czy Challenger jadący z prawej na lewą stronę ekranu i na odwrót)
Ale błagam, nie karz STI, odklej od niego te plastikowe cosie podoczepiane dookoła i zmień felgi na jakieś rays, wolk czy coś takiego(nie wiem co w GT5 jest, nie mam nie gram nie znam się)
Komentarz
-
-
Komentarz
Komentarz