Z racji tego, że jestem chory ;/ i nie mogę się dziś oderwać od GT5 i Toru SPA dodaje kolejną porcje myśle, że udanych Fotek. Ocene Jednak Pozostawiam Dla Was. Pozdrawiam.
niestety nie mogę dorwać spec 2.0 ale czy mi się wydaje czy avatar nie rzuca cienia? polyphony mnie czasami zaskakuje swoim lenistwem (choćby moje ukochane ząbki przy dymie, tyle patchów, a w tej kwestii dalej czarna dupa ) olać to.
apropo zdjęć, jak zwykle pięknie i kolorowo, to jest chyba jedyny merol jaki mi się podoba, mam jakieś dziwnie bliskie skojarzenia z takim samolotem z WWII, tylko zamiast gwiazdy z przodu dać śmigło i lata , super fotki, spoko, że wróciłeś, bo byłeś (i mam nadzieję, że pokażesz że dalej jesteś) jednym z najlepszych na tym forum jak zaczynałem
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Witam! Powiem tyle - Twoje zdjęcia spowodowały u mnie opad szczeny na kolana... Wszystkie są OK. Naprawdę super. A mam pytanie - używasz jakiegoś programu typu Photoshop/Gimp? Bo kolory są naprawdę rewelka. Pozdrawiam!
A mnie wydaje się to właśnie zbyt przekoloryzowane, bardziej zafascynował mnie za to efekt fotorealizmu (szczególnie foty nr 17, 21 i 25 miażdżą w sposób wyjątkowo konkretny). Jak osiągasz ten efekt?
hm kompana spotkałem przypadkiem wczoraj online nawet go nie znam tak jakoś się zgraliśmy. nikogo nie olewam staram sie odpowiadac na pw. sory jak cię pominąlem .
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Mogę tylko powiedzieć,że robisz zajefajne foty. Mi się akurat spodobały,ale dla nie których mogą się wydać zbyt przekolorowane(np. Jak dla siniaka). Ale w końcu każdy ma swój styl.
Ps. Jaki jest kolor tego sls-a,bo bardzo fajnie wygląda.
Komentarz