No, no, czuć tą dynamikę i pęd powietrza, oglądając te zdjęcia. Brawo Ale jeszcze lepsza jest poprzednia sesja. Pierwsze trzy zdjęcia wbiły mnie w fotel z wrażenia.
Wow, robi wrażenie, kawał dobrej roboty. Tylko moim zdaniem nie pasuje takie porównanie takie drogowego auta, do wyścigowych. Ale no nic. Jak kto woli.
no fakt samochody do siebie troche nei pasuja, ale niestety takie narzucił mi wyścig ;/ w danym torze, ale jakby nie patrzeć nissan dobrze się spisał i dal im wszystkim rade )
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Swietna robota, wielkie dzieki Jak do niedzieli nie kupie GT5, to chyba dostane trzesawki Nawet myslalem zeby sprzedac telefon, ale juz wytrzymam te pare dni
OMG, oświetlenie, kolorystyka, ujęcia, dosłownie wszystko jest super, no i skyline ofkoz!
nawet ten czarny wydaje się jakiś lepszy niż zwykle, świetna sesja Andre, jestem pod wieeelkim wrażeniem, które z każdą kolejną sesją rośnie
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
13 i 14 jest genialna! To zdjęcie przypomina mi scene, jaką można zauważyć na polskich drogach, tylko gdyby zamiast tego Nissana po prawej jechał jakiś rodzinny samochód.
Chodzi mi o scene - jedzie sobie spokojnie kolumna aut na jednopasmowej drodze, z naprzeciwka pusto, jednak nikt nie wyprzedza i nadlatuje z tyłu tkai Skyline z tłumikiem wielkości "armaty" i wyprzedza wszystkich lewym pasem. A za nim piękny, basowy dzwięk. :mrgreen:
Sesja bardzo fajna a mi w przeciwieństwie do niektórych opinii bardzo podoba się zabłąkany cywilny R32 wśród Race carów.
Wygląda jak by przypadkowo wpadł na tor podczas wyścigu i chciał im powiedzieć "zaraz wam dokopię zarozumialcy"
Witam po Dłuższej Przerwie... . Mam nadzieje, z ejuż będe częście was zachwycał Swoją Obecnością i Fotkami, które mam Nadzieje, że docenicie i odopwiednio Skomentujecie tak bez ściemy i słodzenia )
Komentarz