Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] PiotrGT
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] PiotrGT
Sfot
Piotr to wrzuć jakieś dobre ujęcia z Tommy Kaira ZII.
To jedno z moich ulubionych aut, 1000kg masy, silnik od Gtr-550bhp i napęd na 4. W gt4 dało się go rozkręcić do ok.800bhp. Po prostu pocisk!
Jestem ciekaw jak wygląda w gt5 i napisz krótko o osiągach/parametrach. (czy się zmieniły w stosunku do gt4).
Dzięki
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Sfot
To jedno z moich ulubionych aut, 1000kg masy, silnik od Gtr-550bhp i napęd na 4. W gt4 dało się go rozkręcić do ok.800bhp. Po prostu pocisk!
Jestem ciekaw jak wygląda w gt5 i napisz krótko o osiągach/parametrach. (czy się zmieniły w stosunku do gt4).
Dzięki
Maksymalne parametry: 743KM (w tym remont silnika) i 910KG. Nieco szybszy od maksymalnie tuningowanego Veyrona na Deep Forest... Lepiej sobie radzi na zakretach w dodatku mozna spoiler zamontowac i ustawic na maksymalny docisk czego nie da sie w Veyronie zrobic.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Sfot
Dzięki
Komentarz
-
Dzięki kufa że każdy wie że je b.lubie a pucujecie się dopiero po fakcie. To serwować mi tu Kairkę raz,dwaZ biedy już własną galerię Gt4 przeglądałem.
Szkoda że prace nad nią staneły i skończyło się na prototypie, może kiedyś
Edit:
Moja praca na temat tego auta sprzed 2lat, jak kogoś interesuje to poczytajcie:
Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.
Komentarz
Komentarz