Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Babka Kiepska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Babka Kiepska

Skyline R32 GT-R!

Na to czekałem!! <3

1 - bardzo dobre, świetne ujęcie, rozmycie wozu z prawej trochę psuje odbiór...
    2 - również niezłe. Kadr trochę "taki sobie" - ja bym go bardziej w dół pociągnął...
    3 - nic nowego... ale też nienajgorzej
    4 - zbyt rozmyte
    5 - dla mnie OK, ale skoro oni kręcą nosem to oznacza, że zbyt bardzo oceniam z "kąta" GT4...

Co więcej - zapraszam do tego konkursu:
    viewtopic.php?f=65&t=6033
    Auta takie jak czarny R32 GT-R idealnie wpasowują się w tematykę "ZZ" i konkursu... ciekawe, czemu "cieszy się" on taką małą popularnością... za czasów GT4 PTOC i inne konkursy były wręcz oblegane...

Komentarz

Ja tam mam w garażu same jdm`y Mam jedno lambo do nabijania cr, a poza tym ładne srebrne s13 na białej feldze, moim zdaniem jest to król driftu w gt5 i pod względem tego, że jest po prostu moim marzeniem to jeszcze po odchudzeniu i pewnych modach jest fenomenalne. Należy też nieco camber zrobić i trochę się pobawić przekładaniem mocy, a naprawdę frajda jest niesamowita. Mam jeszcze jedno dopieszczone s15, ale moim zdaniem jest trochę za słabe. Dziś pobawię się nieco z ustawieniami i myślę, że strzelę kilka fajnych fotek Poza tym dziś po treningu trochę posiedzę i dozbieram cr na R34gtr`a i mam nadzieję, że wystartuję w konkursie

No i mam jeszcze całkiem fajnego civica EK9 i naprawdę fajną białą Mazdę mx5 NA, której fotki też jutro wam pokażę

Komentarz

Do konkursu (przynajmniej "ZZ") najbardziej pasuje właśnie czarne R32 GT-R ^^

R34 przewinęło się bodaj w opowiadaniu "Początek końca" autorstwa Deluxo, w wyścigach autostradowych... w sumie też może być, do pary z RX7 FD / RX8 / 3000GT (GTO).

Komentarz

Ja chyba najbardziej żałuję, że nie ma w premiumach s14 kouki i zenki, trueno, s13 200sx`a no i mojej kochanej rx7fc

Komentarz

Cześć Taka świąteczna sesja. Osobiście najbardziej podobają mi się zdjęcia trzysetki. Bmw na seryjnej feli jednak najładniejsza moim zdaniem.

Zapraszam do komentowania

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
              Nowa maszynka;]

Uploaded with ImageShack.us
              Super fotka

Komentarz

Lipa, po przyciemniane dziwnie. Jedynie ska do odratowania.

Komentarz

300ZX, pierwsze foty na prawdę super. Czarny samochód z żółtymi felgami idealnie to spasowałeś a kadry wg mnie są powalające. Reszta już taka sobie, te RX-7 jeszcze mi przypadło do gustu

Komentarz

Sory, ale od tych filtrów i photoszopów to oczy bolą, pokaż skilla bez retuszu i maskowania.

Komentarz

Czwarta fota bardzo mi się podoba. :mrgreen:

Komentarz

Fajne to z BMW M5 na seryjnych felgach.

Komentarz

Cześć. Nowa sesja. Taka z małą dawką ps`a

Komentarz

Pierwsza fotka z Silvią ma coś w sobie. Wygląda jakby program Top Gear kręcili, a kamerzysta jechał na pace tuż przed tym samochodem. Miodnie wyszło. Reszta też udana.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Niektóre z Lancerem są delikatnie zbyt ostre. Mi najbardziej podoba się fotka z MX-5. Ale ogólnie jest fajnie, tak trzymaj

Komentarz

w zdjęciu z góry (w tym HKS`ie) chciałem zwrócić uwagę na to co jest pod maską, bo szczerze mówiąc mnie to powaliło. Jakby była możliwość jazdy bez maski to drift byłby najbardziej zajebistą opcją do robienia zdjęć.

Komentarz

Pracuję...
                                X