Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] kyjgel

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia]kyjgel

Dwa nowe:

Komentarz

to z Q7 mi się nie podoba.

Za to Challenger dużo lepiej, choć trochę więcej tego samochodu na zdjęciu mogło by być. I zdjęcie małe, chętnie bym je sobie obejrzał w dużej rozdzielczości, bo przednie koło mi się nieostre wydaje.

Komentarz

Just pstryk

Komentarz

1. Rewelacyjne ujęcie, trochę ciemny dół samochodu ale z takim kadrem pod słońce inaczej by nie wyszło. Podoba mi się.
          2. Straszna kaszana, kard ogólnie ładnie zrobiony ale samochód w ogóle mi się nie podoba w dodatku ten refleks na lakierze. Mało która fotka podoba mi się gdy samochód błyszczy się jak psu jajca.

Ale, czekamy na więcej

Komentarz

Fiacik gracik, hihi dobry! 1-sza fotka daje rady, o drugiej sie nie wypowiadam!

Komentarz

Dawno nic nie wrzucałem. Przy innych fotografach GT wypadam blado.
              1.

2.

3.

4.

5.

6.

To na tyle. Liczę na brutalną, szczerą opinię

Komentarz

O w mordę Michał zastrzeliłeś mnie

Zacznę od początku Twoich sesji zdjęciowych

Fiacik wygląda rewelacyjnie i fotka jak na pierwszą jest super - ocena 9/10
                Challenger też niczego sobie, wygląda na to, ze użyłeś efektu miniatury i wyszło czadowo jak resorak na makiecie - ocena 9/10
                Q7 tez bardzo ładnie - ocena 8/10

W ostatniej wrzucie to już mi czapka spadła z wrażenia

Na pierwszym miejscu ex aequo są dwa zdjęcia - Ford GT i Lotus Carlton - super realistyczne tym bardzie duże brawa dla Lotusa czyli auta standardowego :mrgreen:
                Na drugim miejscu są zdjęcia nr 1, 4, 5, 6
                Trzeciego miejsca nie ma

Komentarz

Kyjgel zgadzam się z Tobą przy innych fotografach GT wypadasz blado nic ciekawego nie zaprezentowałeś, zdjęcia bardzo słabe.

Komentarz

RaV2.4.11 pleciesz bzdury :wink:
                    Zdjęcia zrobione przez kyjgela nie zrywają beretu ale też słabe nie są. Nie ma w dziale Photo Mode autora, którego zdjęć bym nie przejrzał i powiem ci, że słabych zdjęć są setki jak już nie tysiące a dobrych jest kilkadziesiąt a może i sto kilkadziesiąt. Zdjęcia Michała łapią się do tych lepszych. Ujmujące w nich jest to, ze nie ulepsza ich zbędnymi bajerami. Nie ma w nich pośpiechu i widać, że ich autor poświęcił im trochę czasu
                    RaV2.4.11 nie gniewaj się proszę ale nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią :wink:
                    Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez RaV2.4.11
                      Kyjgel zgadzam się z Tobą przy innych fotografach GT wypadasz blado nic ciekawego nie zaprezentowałeś, zdjęcia bardzo słabe.
                      Też tak uważam, ale od czegoś trzeba zaczać

Komentarz

F1 2010 Ta fota najbardziej mi podpasowala z twojej galeri.
                        Powodzenia w dalszej sesji fotograficznej

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

F1 2010 Ta fota najbardziej mi podpasowala z twojej galeri.
                          Powodzenia w dalszej sesji fotograficznej

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Nie chciałem nikogo obrazić Kyjgel chciał szczerości to taki bylem poprostu zdjęcia mnie nie zachwyciły ale może następna sesja będzie moja ulubiona nie mówię ze autor nie ma talentu zdjęcia są przeciętne jest paru fotografów GT którzy są genialni ale czasem zalicza wpadkę może i w tym przypadku będzie tak samo przeglądam wiele stron ze zdjęciami z GT5 i w tym zagraniczne i zdjęcia na GTC są jednymi z lepszych a polscy autorzy to czołówka ale GT5 jest już na rynku prawie pół roku i ciężko zrobić coś czego jeszcze nie było zawsze idzie zmienić auto ale było już takie ujecie z innym i to już żadna nowość ale wiem ze w GT jest potencjał i w polskich fotografach GT pewnie jest wielu którzy poprostu nie są na tym forom i na zadnym innym a maja się czym pochwalić.

Komentarz

I o to chodzi, krytyka jest potrzebna, żeby widzieć że można zrobić to lepiej, jak to zrobić i w ogóle. Postaram się o lepsze ujęcia następnym razem

Komentarz

Słabizna. Jedynie Carlton wyszedł cudownie. Reszta to dzieło nowicjusza.
                                Ogólnie wielki plus za to że nie boisz się modelów standard, nieczęsto ktoś bierze je w obiektyw :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X