Naprawdę, imho mamy do czynienia z najlepszym fotografem na forum.
1. Geniaaalne! Naprawde, myśle gdyby nie logo GT w rogu to naprawde trudno byłoby uwierzyć, że to foto z GT5. Unfuckingbelievable.
Na 2 świetny motyw, ale zaskakująco brzydko wyszły te wszystkie odbicia.
3 ma mega klimat, ale widziałbym więcej ostrości może.
Śniegowe jak na Ciebie tylko dobre, ale to następne z RS6... co za zdjęcie!
Vettka też już 'tylko' bardzo dobra.
Chłopie ! Powiem ci tylko tyle, że specialnie się zarejestrowałem aby skomentować twoje sesje zdjęciowe z GT5.
Wszystkie zdjęcie normalnie MIAŻDŻĄ ! . Niewiem czy w GT5 jest Toyota Trueno AE86 ale jeśli tak to proszę cię o sesję właśnie z tym samochodem. Sam mam jedynie GT4 ale ps2 w naprawie i telewizora niemam wogóle jeszcze niegrałem. Mam nadzieję, że wszystkie twoje foty będą coraz to lepsze, chociaż wątpie żeby sie dało jeszcze lepiej
Wiem widziałem je, a raczej ich kawałki bo jestem niestety na kompie mojego taty [używa IE OMG] więc nie wszystkie fotki sie wyświetlają
PS.Teraz kiedy pisze tego posta własnie je oglądam. Teraz wczytały się wszystkie. Są świetne Ale oprócz stockowego Trueno szukam czegoś bardziej Custom. Chodzi mi głównie o kolor. Interesuje mnie ciemny fiolet Cameleon przechodzący w niebieski. Jesli oczywiście są kolory Cameleon w GT5. Jesli nie to zwykły fiolet i czarne matowe felgi Bardzo proszę każdego kto ma takie możliwości o zrobienie takowych zdjęć.
Komentarz