Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjecia] rwe11

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjecia] rwe11

Witam ja też mam kilka fotek oto one:
    1.

evo ;P

2.

evo znowu

3.

i znowu

4.

i mazda xd moje pierwsze auto

Re: [Zdjecia]rwe11

1-myślałem że to zdjęcie z reala
    2 i 3-lipa
    4-Miodnie

Trochę słitaśnie i cukierkowo, dawajcie jakieś kraksy, drift czy cokolwiek innego Niech się coś dzieje :wink:

Komentarz

;p masz drift na 2 co chcesz xdd a tak serio to dodam niebawem nowe foty jak sie aut troche lepszych dorobie

Komentarz

Z góry przepraszam ale w przypływie zachwytu pozwoliłem sobie na delikatny retusz Twojej foty.
        Jak wyszło?

Komentarz

Twoja chyba jest troszke jasniejsza i ostrzejsza xd ale nie wiem moze jestem slepy.. xd a co do fotki czy ja wiem czy ona taka piekna jest
          a auto ma taki kolor bo chcialem zobaczyc jak lakiernik dziala w gt5 i nie mialem kasy na powrot do orginalnego lakieru xd i tak zostało

Komentarz

Poprawiłem jasność/kontrast, zastosowałem wzmocnienie,ostrość,skalowanie, odcień i nasycenie koloru,lekki żar to chyba wszystko.
            Sorry za OFF. Czekamy na kolejne prace

Komentarz

Luz ;P ten temat po to chyba jest zeby tu pozykac i dyskutowac o fotkach xd de na gt pozniej dodam fotki ;P nowe

Komentarz

1 fotka jest najlepsza. Rozwala mnie tył EvoIX z tymi dyfozorami. Emejzink!

Komentarz

Mam takie wrażenie jakby przy Evo urwało lewe tylne koło.Przecież powinno je chyba trochę widać.Nawet jeśli jest tam cień i dymek A tak to wygląda jakby nie miał w ogóle kół po lewej stronie

Komentarz

ja teraz też ale czemu tak sie stało nie mam pojecia... mam pytanie jak dziala przesylanie aut do znajomego ? mozna to zrobic bez problemu nowe zdjecia juz niebawem xd

Komentarz

Nie wstawiajcie miniaturek

Komentarz

czemu nie mozna miniaturek wstawiac ?

Komentarz

Możesz, po prostu miniaturki są nie wygodne dla ludzi oglądających

Komentarz

A ja polecam jednak miniaturki - co za problem kliknąć pare razy? W GT5 w Photomode trochę z grafiką poszaleli to i większe rozmiary pooglądajmy, ale jak ktoś woli pełnym rozmiar na forum, to max. 800px na dłuższym boku, zalecałbym nawet mniej - ale czytajcie regulamin.

Na 1 troche bolą te odbicia, ale nie miałeś na to wpływu.. na drugim za dużo bajerów, a 3 nieostre zupełnie. Mazda całkiem fajna, ale nietrudno jest zrobić fajną fote w Photo Travel
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jestem tego samego zdania zreszta sam mam dosyc wolne lacze i poprostu miniaturki sa lepsze dla mnie co do fotek beda dopiero jutro albo dzisiaj pozno w nocy bo niestety awaria internetu... mnie spotkala ale dodam
                              nowe autko ;P
                              6.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X