Fota Hondy numer 5 ... aaaaaaaaaaaa - zapiszczałem jak dziewczynka. Ta kwitnąca wiśnia powala
Zdjęcia Cytryny już mnie tak nie zachwycają ale np 3 .. też świetna
Mazda Furai Concept 08. Świetne auto w swojej klasie, niewiarygodnie niska masa w połączeniu z dużą mocą trzyrotorowego silnika wankla. http://www.youtube.com/watch?v=C4Xl0i4uNGU
1-uwagę przykuwa znak i pewnie o to chodziło. No i Furai Troszkę za ciasny kadr na moje oko i pozycja auta. Choć z tyłu nietuzinkowe nie do końca je przedstawia. Może bardziej od góry albo pod kątem? Na plus.
2-fajne zestawienie, esce to odrzutowca trochę brakuje ale jest oryginalnie. I o to chodzi!
3-popatrzmy co my tu mamy
Sesja z pomysłem, wykorzystująca walory nie tylko auta ale i obiektów otoczenia. Podoba mi się takie podejście
Pierwsze trochę za ciasno skadrowałeś - w ogóle to na jakim torze to jest? - a drugie jest prawie doskonałe, gdyby nie ta dymowa pikseloza. W poprzedniej sesji bardzo mi się podoba zdjęcie z samolotem. Zdjęcie Furai tez ma coś w sobie ale znowu trochę mi ciasny kard przeszkadza - nie widać za bardzo i w sumie nie wiem co chciałeś pokazać tam.
Dlaczego ciasny kadr, bo właśnie zdradzał by tor i miejsce :], ale jest to podaj Cape ring i ta hopa, a że beemka ma cieżki przód do tego z dociskiem to przy lądowaniu się odbił :mrgreen:
No niestety pikseloza razi nadal.
Zdjęcia BMW bardzo fajne
Pierwsze wygląda tak jakby auto miało potworną mac, coś w stylu drag cara, który staje dęba przy starcie.
Drugie zdjęcie psuje jedynie pieprzona pikseloza, na która autor zdjęcia niestety nie ma wpływu.
tak myślałem że to Cape Ring ale w życiu bym nie wpadł na to że przód się odbił . Wyszło super. Z kadrem to chyba kwestia gustu, więc już nie dręczę.
PS: na pierwszy zdjęciu BMW widać bug GT5. zderzaki (tutaj tylny) i dokładki progów (tutaj z prawej strony auta) są od wewnętrznej strony przeźroczyste hehe.
tak myślałem że to Cape Ring ale w życiu bym nie wpadł na to że przód się odbił . Wyszło super. Z kadrem to chyba kwestia gustu, więc już nie dręczę.
PS: na pierwszy zdjęciu BMW widać bug GT5. zderzaki (tutaj tylny) i dokładki progów (tutaj z prawej strony auta) są od wewnętrznej strony przeźroczyste hehe.
Jeszcze można założyć z tyłu spoiler jakieś auto z silnikiem z tyłu to w tedy przy lądowaniu pierwszy tył ląduje tylko to wychodzi sporo większy kąt.
Komentarz