Zajebisty jest ten kolor na RS6, troche spoiler razi ale świetnie wygląda.
Szkoda, że foty niestety lipne.. 1 nieostre i ogólnie takie jakieś mdłe, 2 jak dla mnie paskudne, z najgorszej strony jakiej mogłeś pokazać, a w 3 nad czym się zachwycać? Nie trafiłeś z ostrością na samochód.
No 3 myślałem,że zdjęcie real No może samochód nie jest całkiem wyostrzony,bo widać to na prawym świetle.Ale ogólnie fota wygląda jak nie gra :mrgreen:
Skupiasz sie na tym co nie trzeba, te fotki sa plastykowe! Nie ma w nich zycia!
Zacznij przegladac swoje REPLAYe i szukac dobrych momentow do zpreparowania zdjecia!
Powodzenia
Nie jest Tak źle i myślę, że coś z Ciebei Będzie Powaga Fotka numer 2 Bardzo Fajna dobry kadr ostrość miły krajobraz no co tu więcej powiedzień podoba mi się za to 1 i 2 takie bez pomysłu.
Popracuj trochę nad ujęciami i będzie widać efekty podpatrz u innych i wypracuj swoją technikę
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
GT daje mnóstwo możliwości, nie koniecznie trzeba wykorzystywać "Podróż Fotograficzną" (tak to się dokładniej nazywa?), żeby zrobić jakieś statyczne zdjęcia.
Co do fotografowania w ruchu, to już postawiłeś pierwsze kroki - IS na 2 zdjęciu prezentuje się ładnie, a sceneria i pogoda na torze dodają całego klimatu.
P440 wygląda nieźle, ale zobacz na kolory i tło - jest średnio. Zdjęcie niby poprawne, ale drugi plan już prezentuje się średnio.
Nie zacząłeś gry dopiero co, więc znasz zapewne każdy tor, teraz wystarczy to tylko wykorzystać. Eksperymentuj (ale z ujęciami, a nie obróbką), wrzucaj i słuchaj opinii.
Byłoby miło, jakby koledze pomóc i powiedzieć co jest nie tak, a nie pisać, że zdjęcie jest nudne albo beznadziejne bez żadnych wskazówek - tak jest najprościej, wejść, "beznadziejne", wyjść.
Tyle ode mnie, czekam na jakieś nowe zdjęcia.
Problem polega na tym, że nie mogę wybrać jakby swojego stylu robienia zdjęć. Nie mam pomysłu na fotki. Przeglądam zdjęcia innych i jestem naprawdę pod wrażeniem. Mimo wszystko jestem dumny z tego, że ogarnąłem podstawy w robieniu fotek w ruchu. Dzięki za ocene i zapraszam do dalszego komentowania.
Komentarz