Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Forest

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Forest

Witam. Oto moje autko, które teraz notorycznie poddaje modyfikacją Dlaczego Golf, ano dlatego, że podobnym jeżdżę na codzień, więc mam sentyment

Auto skonfigurowane na około 80%. Teraz ma około 340KM i grubo ponad 400Nm momentu, ale dokładnie nie pamiętam, gdyż wyłączyłem już GT5 i nie sprawdzę.

Autko przeszło modyfikację zawieszenia, dolotu powietrza, sterownika ECU, układu wydechowego, zostało odchudzone (teraz troszkę ponad 1000kg) i kilka jeszcze innych dupereli. Zbieram jeszcze kasę na ostatni najdroższy tuning silnika, skrzynię wyścigową i zaawansowane, modyfikowane zawieszenie sportowe no i komplet wszystkich opon, bo narazie autko stoi na wyścigowych twardych gumach Aha, no i zapomniałem o feldze, ale chyba pójdzie w kolor czarny, co sądzicie?

Re: Golf V GTI by Forest

Samochod prezentuje sie znakomicie, ale Photo Travel to tylko marne tlo. Radzilbym Ci robic zdjecia prosto z toru, z walki na torze. Staraj sie zrobic cos sensownego, tematycznego, np "czarny kon" wyscigu, ciekawe ujecie w zakrecie czy cos w tym stylu :wink:

Btw, zagladnij do GT4 Photo Mode i popraw nazwe tematu na zgodna z regulaminem.

Komentarz

Re: [Zdjęcia] Forest

Dopiero zaczynam bawić się GT5. Postaram się zrobić jakieś lepsze fotki na torze

Tytuł wątku poprawiony.

Komentarz

Fotki bardzo ładne lecz nudne. Jestem zdania poprzedniego kolegi.
        PS: Nie zmieniaj na czarny bo źle detale widać,ew.czerwony.Stoi taki przed moim blokiem i jest piękny(oczywiście jeśli umyty xD)

Komentarz

Tak jak kolega Quattro też się dorobiłem RS6

Moja narazie ma około 780KM, ale będzie max jak tylko uzbieram kasę

Tak tak wiem, to Photo Travel, ale jeszcze jak znajdę więcej czasu to pobawię się na trasie

Komentarz

Czarne felgi by tu pasowały idealnie

Komentarz

Hmm na przykład na tych fotkach poziom grafiki według mnie jest fenomenalny i jak by ludziom na ulicy pokazywać te foty.A ktoś miałby odgadywać czy to "real" czy gra,to na pewno wiele osób by nie zaczaiło iż jest to tylko gra.Ale cały efekt psują np: takie detale jak białe miejsca na grillu w fotce drugiej.A tak ogólnie,to się wykazali chłopoki z Polyphony...bynajmniej w premium'ach

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                Hmm na przykład na tych fotkach poziom grafiki według mnie jest fenomenalny i jak by ludziom na ulicy pokazywać te foty.A ktoś miałby odgadywać czy to "real" czy gra,to na pewno wiele osób by nie zaczaiło iż jest to tylko gra.Ale cały efekt psują np: takie detale jak białe miejsca na grillu w fotce drugiej.A tak ogólnie,to się wykazali chłopoki z Polyphony...bynajmniej w premium'ach
                bynajmniej to nie przynajmniej.

aleś brzydkie to RS6 zrobił. :mrgreen: A zdjęcia prześwietlone jak na moje oko, chociaż jeszcze nie obadałem, czy da się wogle prześwietlić zdjęcia w Photomode.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moje RS6 na Nurburgringu po serii ostrych zakrętów

Komentarz

RSka jest totalnie nie ostra :mrgreen:

Komentarz

Tak ma być. W realu ciężko zamrozić auto przelatujące 250km/h

Komentarz

Wszystko zależy od czasu naświetlania i przesłony nawet w realu.

Komentarz

No i od odległości w jakiej jesteś od przelatującego auta... Bo z 8 metrów faktycznie się nie da...ale z 40 już owszem.

Komentarz

Masz racje, ale są pewne granice możliwości aparatów, mimo, że masz jasny obiektyw czy dobra lampę

Ale jak chcesz to mam tez wersję ostrzejszą, trochę nienaturalną bo nie widać ruchu zbytnio, ale jest

Komentarz

Ustawiaj tak przesłone aby samochód był ostry a zaraz za nim wszystko rozmazane na maksa, to żadna magia

Komentarz

Pracuję...
                              X