Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki driftowóz?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jaki driftowóz?

Nie wiem czy dział dobry. Mam problem w wyborze auta. Latam 200sx i nie narzekam. Lata się bardzo dobrze. Ale chciałbym coś więcej. Mam jeszczę Alfę Giulię, tyłem zarzuca ładnie, ale przyspieszenie to ma jak kosiarka. Myślałem nad Mazdą RX-7, albo jakimś BMW. Jakie są jeszcze dobre autka?

Re: Jaki driftowóz?

Ja mam S14 po tuningu z modyfikacjami wyścigowymi (100 tyś CR) i bardzo dobrze się prowadzi. Zawsze możesz spróbować z napędem na cztery buty, np. na padzie nie umiałem w ogóle driftować GT-R'em a teraz odkąd mam kierownicę to każdy zakręt pokonuję bokiem. Możesz też spróbować Audi R8 5.2 TSI bez tuningu, zaciągasz hamulec, skręt na max w stronę zakrętu i jesteś w stanie cały zakręt przeciąć bokiem.

Komentarz

RX-7 jest całkiem spoko, ale lubię też czasem Sambabusem pośmigać
      Ewentualnie Garbusem
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Jeśli chcesz na prawdę dobrze czuć się w takim drift wozie to polecam Mazdę RX-7 u mnie ma grubo ponad 300 koni, śmiga bokiem nawet na zaciągniętym hamulcu oczywiście z ustawieniami się bawiłem, tu dałem większy balast, tu mocniejsze a tu słabsze hamulce i wyszło jak wyszło czyli po prostu cudnie lata się bokiem. Możesz też wypróbować S15 Silvię z modyfikacjami wyścigowymi bez żadnego tuningu lub z lekkim tak +/- 50 koni więcej. Jeśli natomiast żal ci wydawać kasę w auto, które będzie tylko służyło głównie rozgrywce to polecam wszelkie odmiany Audi R8. Natomiast jeśli i to ci nie spasuje to po prostu weź obojętnie jakie auto wsadź mu najgorsze z możliwych opon, najlepiej sportowe miękkie i driftuj ile wlezie.
        My Photo Mode

Komentarz

W tym temacie na forum było już sporo powiedziane, szczególnie polecam poszperać w wątkach
          viewtopic.php?f=68&t=6110
          i
          viewtopic.php?f=68&t=6333
          Gwarantuję, że znajdziesz tam interesujące cię informacje

Komentarz

Pracuję...
          X