Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift od podstaw

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Drift od podstaw

Napiszę kilka rad dla początkujących ze swoich doświadczeń :
    Po pierwsze, nie kombinować z wyborem samochodu. Na początek idealne będą : 350z, 370z, Silva, Supra 88', Art Morrison, BMW M5, M3 (ze wskazaniem na Morrisona, moja ulubiona fura)
    Moc tych samochodów powinna wahać się między 400 a 600km, mniej to za mało więcej za dużo i ciężko na początku ogarnąć. Odchudzić oczywiście na maksa, zawias, LSD, sprzęgło, wał.
    Po drugie nie grzebać w ustawieniach, oprócz ustawienia skrzyni biegów i zwiększenia obciążenia wstępnego. Każdy z tych samochodów jest na tyle dobry, że można nimi naprawdę dobrze driftować bez kombinowania w zawieszeniu, dowód można znaleźć na moim kanale na YT

Jeżeli chodzi o tor to najlepszym wyborem moim zdaniem będzie Eiger, Tskuba, Suzuka East i Autumn Ring Mini.

Jeżeli nie wychodzi na początku, nie zniechęcać się ! Trenowac, trenowac i jeszcze raz trenowac. Warto oglądać powtórki z zawodów sezonowych albo podglądać innych drifterów na YT lub po prostu jeździć online, to też dużo pomaga na początku.
    58 x Gold 2x Silver
    Vettel : 3x Gold
    Zapraszam na mój kanał na YT
    http://www.youtube.com/user/adamwezyk24?feature=mhee

Komentarz

Siemka, Odświeże i zapytam. Czy w GT5 jest jako taki system driftu jak np w nfs , że wybieramy drift i auto inaczej jeździ? Czy wszystko jest jak w rl , że tylko od ustawień auta zależy drift?
      Ujechane --> Audi V8 4.2, Audi 100 C4 V6 2.6, BMW 320 E36, BMW 328 E46, BMW 745d E65, Mercedes W202 280, Subaru Impreza III 2.5 WRX 230KM ----- Isuzu NR 500

http://www.lastfm.pl/user/Suharek1994

Komentarz

Auta tak będą driftowały jak sobie ustawisz i jak nimi pokierujesz

Komentarz

GT 5 to nie NFS. Tutaj wszystko jest bardziej przemyślane i trzeba dobrze auto ustawić, bez tego nie ruszysz z miejsca. <dresiarz>

Komentarz

Witam! Od wczzoraj zajelem sie driftem na powaznie;p ludzie! gra przelezala u mnie pol roku ( nie gralem do momentu gdy zaczal sie drift ) jestem podjarany . czlonkowie wporzadku a frzjde co nie miara.wole driftowac niz pajacowac pozerawiam

Komentarz

Spoko, ale zanim odpalisz konsolę zajrzyj do słownika i popraw błędy

Komentarz

Umówimy się w końcu na wspólne śmiganie ? Piszcze na PSN jbc
                Ujechane --> Audi V8 4.2, Audi 100 C4 V6 2.6, BMW 320 E36, BMW 328 E46, BMW 745d E65, Mercedes W202 280, Subaru Impreza III 2.5 WRX 230KM ----- Isuzu NR 500

http://www.lastfm.pl/user/Suharek1994

Komentarz

Najlepiej To Kupić Stockowa Pierwsza Honde Civic chodzi o ta Co jak sie wejdzie w nowe auta I pierwsze auto w zakladce Honda Nią najlepiej Ja nią Przejechalem Kazdy Zakręt Driftem Na pierwszym niedzielnym wyścigu Tak Dopiero Kupiłem GT 5 I się spózniłem Niedziala Multi OH

Fatalny start na tym forum. Nie rozumiem o co Ci chodzi, bo da się tego czytać.
                  Angello

Komentarz

Re: Odp: Drift od podstaw

FF do nauki driftu? Ciekawe. Nie lepiej hachiroku + setup z netu?
                    I forcefeedback zmniejszyć do 8.

Mój kanał

Komentarz

Pracuję...
                    X