Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Witam !

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Witam !

Znalazłem kącik dla mnie Wyginam na dniach do sklepu po GT5 i zorganizuje to miejsce trochę jak należy. Kto się wcześniej interesował driftem (GT5) ten wie, że jestem w tym dobry Mam nadzieję, że teraz znajdę więcej maniaków jeżdżenia bokiem niż w Prologue. Pozdrawiam i zapraszam wkrótce.

Re: Witam !

Spróbuj z RX7 RZ.

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
      Spróbuj z RX7 RZ.
      Ziom popatrz co ten pan wyczynia kierownicą w tej grze a później proponuj
      Filmiki były gdzieś na forum.

Out-właśnie nagrałbyś coś nowego Chętnie wrzuciłbym wyczyny rodzimego driftera na nasz profil na FB.

Komentarz

GT5 już do mnie jedzie, ale na razie jestem zajebany robotą, muszą starczyć filmy z Prologue. Z tego co słyszałem szybko powinienem się przyzwyczaić.. Mam tylko jedno pytanie.. Czy można przedriftować cały Nurburgring? Tzn. na pkt bo bez to i tak to będe robił xD

Komentarz

Siemka.
          Jasne można przedriftować cały nurdbering Ale najpierw trzeba go odblokować. W grze w trybie driftingu ( trening ) można włączyć aby liczył pkt przez całe kułko. Mój rekord to w jednym kombie 3,5 tyś na Trial Mountain.
          Osobiście pocinam Lancerem evo 7 ( bodajże ), z chęcią mogę z tobą podriftować Mój PSN: SN1PER_4_EVER_PL

Komentarz

Spróbój Mazdą Cosmo

Komentarz

Panowie, nie kaleczcie tak ortografii, niech chociaż mam wrażenie, że czytam coś co napisał 18+.

Komentarz

OutlawzPL na mnie w driftach mozesz liczyć ja za 2 tyg będę juz miał konsolę więc na pewno polatam bokiem :wink:

Komentarz

Outlawz nie dziw się, przez kilka dni używałem klawiatury w laptopie a tam są pojebane klawisze ^^ Więc widzisz, jak to jest.

Komentarz

Jestem na tak, co prawda mam narazie lipną kiere, logitech wingman ale za kilka dni będę miał DFGT więc spoko. Jeśli będziesz miał ochotę to wyślij wiadomość na PSN. ID masz w opisie.

Komentarz

Polecam Jeden Z Mustangów U mnie nieźle szarżuje na szutrze + szutrowe oponeczki :wink:
                      PSN: LogiTivePL
                      Gry:
                      GT5
                      CoD : MW3 - 78lvl .
                      Kill Zone3
                      za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Na szutrze to nie jest drift... drift jest na asfalcie a na szutrze to jest jakaÅ› rajdowa imitacja..

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                          Outlawz nie dziw się, przez kilka dni używałem klawiatury w laptopie a tam są pojebane klawisze ^^ Więc widzisz, jak to jest.
                          Kolego moze uwazaj na slowka ....

Komentarz

Też chętnie bym sie z Wami poślizgał, ale nie mam jak podpiąć neta.

Możemy się umówić w realu na jakieś ślizgawki

A jak ktoś ma Mercedesa, to urządzimy "Gwiazdy tańczą na lodzie" :mrgreen:

Bez gwiazdy nie ma jazdy

Komentarz

Jak oni mogą to ja też chce. Tylko powstaje pytanie kiedy ?
                              \m/

Komentarz

PracujÄ™...
                              X