Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przygotowanie Enzo do dragu.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Przygotowanie Enzo do dragu.

DeNi zamiast nabijać posty i ochrzaniać (wg mnie) niewinnego kolegę Łukanio, napisz o jaki temat chodzi, bo ja jakoś nie bardzo kojarzę o który ci może chodzić...

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
      DeNi zamiast nabijać posty i ochrzaniać (wg mnie) niewinnego kolegę Łukanio, napisz o jaki temat chodzi, bo ja jakoś nie bardzo kojarzę o który ci może chodzić...
      To jest głupie czepianie się o pierdoły... Normalka ludzie nie mają co robić, to czepieją się takich rzeczy że coś źle gdzieś jest napisane, bo grozi to życiu i zdrowiu innym. DeNi krótko i na temat zajmij się sobą.

Co do tematu, macie już te ustawienia? Bo chętnie przygarnę i pośmigam enzo przygotowanym do dragu

Down: I o to chodźi masz ich nie komentować, tylko zająć się sobą a nie zwracać uwagę innym, bo od tego są moderatorzy

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Drogi siniaku nie chciałem go urazić, ani jak to ująłeś ochrzanić, tylko zwrócić na to uwagę
        A co do Ciebie milestone nie będę twoich ( po raz kolejny) dziecinnych tekstów komentował...

Komentarz

Ja sie tam nie obrazam ale nie zauwazylem zeby byl taki temat. Zreszta chcialem zeby to bylo mniej wiecej poukladane a zrobilo sie z tego SB
          milestone dogadalem sie z typkiem z ktorym sie lapalem i zdradzi mi swoje ustawienia. Gapalem sie ostatnio z nim z rolki od 300 i bylo rowno chociaz powyzej 390 do 403 jestem jakies pol dlugosci z przodu. Moze zaloze pokoj w poniedzialek po 18 i sie wszyscy poganiamy fc16vt dodawajcie do znajomych

Komentarz

Nie ma co wrzucać wszystkiego do jednego worka, zwłaszcza że niewiele mamy tu aktywnych tematów, a tak przynajmniej coś się dzieje

i na przyszłość - zamiast w postach skarżyć się to używajcie opcji 'raportuj'
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
              i na przyszłość - zamiast w postach skarżyć się to używajcie opcji 'raportuj'
              To jest ten '!' z prawej strony posta, jakby ktoś nie jarzył
              DeNi nadal nie napisałeś o jaki temat ci chodziło...

Komentarz

Ktos chetny na ten poniedzialek?

Komentarz

Mam prosbe moglby mi ktos pomoc w ustawieniu skrzyni biegow? Najbardziej mi zalezy na pierwszych dwoch biegach bo braknie mu troche trakcji od 3 biegu auto juz idzie jak nalezy. Znowu dzisiaj dostalem baty i to srogie od startu 2 dlugosci i zaczal sie ciutke oddalac przy mecie. Zwykle 5 i 6 biegiem zalatwialem wszystkich ale tym razem nie dalem rady. Zmodyfikowalem troche skrzynie skrocilem 2,3 i 4 i ciutke 6 zeby 400 km/h przekraczal ciutke przed spadkiem mocy. Staram sie dzielnie bronic naszego kraju i prosze was o pomoc drodzy uzytkownicy jak narazie przegralem tylko 3 razy mimo ze lapie sie z veyronami ktore maja nieraz po 1200 koni i ich wyprzedzam. Oczywiscie te ktore sa tylko po full tuningu ale bez modow skrzyni. Moj najlepszy rezultat to 403 km/h i to juz przed meta. Dzieki wczesniejszym ustawieniom udalo mi sie uzyskac te 3 km/h ktore dawaly mi zwyciestwo nad poprzednimi rywalami dziekuje wam za to i jeszcze raz prosze was o pomoc. Mam nadzieje ze z wasza pomoca uda mi sie zbudowac najszybsze enzo ktore gania sie w tunelu.

Komentarz

Pracuję...
                  X