Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z Funkcją udostępnij znajomym

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z Funkcją udostępnij znajomym

Nigdzie nie widziałem podobnego tematu, a funkcja "Szukaj" u mnie nie działa. Mam taki problem chce udostepnić koledze auto do wyscigu. Klikam w ikone, auto się ładuje, nastepnie mam info że wykonano. Auto trafia do zakładki online oraz widze go w udostepnionych na profilu, ale kolega nie może go użyć. To samo w drugą strone. On udostepnił mi auto, ja je widze ale nie moge nim jezdzić. Czy ktoś może rozjaśnić temat lub powiedzieć na jakiej zasadzie to wszystko ma działać. Z góry dzięki.

p.s. jeśli jest juz gdzieś taki temat to poprosze o podanie linku

Re: Problem z Funkcją udostępnij znajomym

w ten sposób nie dasz nikomu pojeździć swoim autem

funkcja chyba tylko czysto pokazowa, możesz pochwalić się znajomym jakimś fajnym autkiem lub jakimiś okazami na handel

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

już wszystko jasne. Od ostatniej aktualizacji wszystko działa jak powinno. Czyli można pożyczać bez dawania

Komentarz

Jak ktoś chętny to udostępniam, że tak się wyrażę "samochody na które jest największe zapotrzebowanie i nie można ich dostać w początkowej fazie gry, a są potrzebne do przejechania wyścigów". >> Chaparal, Pickup, Formula GT i inne, które są akurat najbardziej potrzebne do przejechania kilku początkowych wyścigów. Mój PSN macie obok jak ktoś nie ma. Pozdro :wink:
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
        X