No niestety... Wczoraj wieczorem przemyslałem to wszystko i doszedłem do wniosku ze to za wysokie progi jak dla mnie,ale po postach widze ze nie tylko ja mam takie zdanie.Niestety wypisuje sie z tego i zarazem zwalniam miejsce kapitana Slow. Tak co do tego przedsiewziecia to widze ze mial byc dzis nagrywany 1 odc,ja bylem zalogowany w godz 9:00-11:30 a nawet nie zostalem powiadomiony przez kamila,pomimo iz byl zalogowany i ma mnie w znajomych.Tak na przyszłość radze się najpierw zastanowić, a potem brać się do pracy. Poza tym życzę owocnej pracy;D
A nie można po prostu jednym, nietuningowanym wózkiem kręcić czasów? Podałem Wam idealny, premium zresztą. Suzuki Swift Sport 2007. Dajcie sobie spokój z całą otoczką Top Gear, a skupcie się na głównym punkcie programu - motoryzacji. Nie używajcie oryginalnych nazwisk, nie kopiujcie w drętwy sposób.
Zapraszalibyście ludzi z forum pojedynczo. Każdy kręciłby jedno kółko, a wy wpisywalibyście jego wynik na listę. Możecie też przeprowadzać jakieś bezmyślne, idiotycznie śmieszne, krótkie rozmowy z "gościem", które potem inni mogliby przeczytać.
Możliwe? Na pewno dużo bardziej niż to, co chcieliście zrobić.
thooorn dobrze mówi. Jedna osoba z forum jako gość(czy to chętny, czy losowo jakoś wybierany) wykręciłby swój czas przejazdu i na tablicę wyników. Można od czasu do czasu jakieś auto przetestować, czy zrobić wyścig.
Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Strona1-ekscytacja i zapał. Str.4 rezygnacja i wymówki. Zabawnie się to czyta,ładnie żarło i zdechło hehe. Przepraszam ale z góry wiedziałem że tak będzie Max gadania, zero działania.
KaMiL3K - PSN: kamilR11
tata_arek? - PSN:
? - PSN: ?
? - PSN: ?
Organizator: Szponek
A wiec ogolnie wyglada to zle ale Thooorn niezle mowi
Najpierw(jesli pomysl wypali) Bedzie kazdy jechal jedno koleczko po torze na tablicy bd wyniki moze zrobi sie jakas rozmowe albo cos z gosciem jak juz sie rozkreci bd dodaawac pomysly
PSN: LogiTivePL
Gry:
GT5
CoD : MW3 - 78lvl .
Kill Zone3
za niedługo CoD: BO ;-)
Myśle, że da sie osiągnąć ten efekt, o który wam chodziło, poprostu kiedy już jakaś część będzie dobrze zrobiona bdziemy mogli dodawać nowe atrakcje , a czasy ze startu zatrzymanego (jak w TG), czy z lotnego?
Kolego Kamilek jak ty wszystko w zyciu tak orhanizujesz jak tu ten program to wspolczuje.... ty jestes organizatorem a wyreczasz sie szponkiem... nie mam pytan...
Komentarz