Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rekordy prędkości GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Rekordy prędkości GT5

Nie miało być red bulla, ale co tam - ostatnio udało mi się red bullem rozpędzić do 508km/h na indy 500. Trzeba mieć do tego duże szczęście, by inne samochody podprowadziły cię w draftingu, ale da się. Tak w ogóle to chciałbym zobaczyć wyścigi tylko red bulli, wtedy można by było wprost wyfrunąć w kosmos, bo te auta w indy są trochę za wolne

Komentarz

Ustaw się z kimś na dwa red Bulle na trasie Special Stage Route 7 i może wtedy osiągniesz większe prędkości

Komentarz

Z tego, co widziałem na filmach, RBR nie pojedzie już szybciej. Za krótka skrzynia.

Komentarz

A co to za problem, żeby wydłużyć :wink:

Komentarz

ja Formułą GT 480km/h

Redbull ok 550km/h

Komentarz

A ja Zonda R 478 po draftingu.Bez kitu
              Myslalem ze to auto sie rozpadnie bo normalnie wyciaga 350 PIEKLO

Komentarz

JakieÅ› 460 SLR McLaren
                470 Bugatti Veyron
                550 Redbull

Komentarz

Ja widziałem 1700 Km/h Red Bullem X1 ale to tak jak w GT4 przebitka poza tor i śmigamy z prędkością świetlną... A tak normalnie to 380 cudu nie ma bo nie ma nic szybkiego w garażu, rekord ustanowiony na specjalnym odcinku...

Komentarz

Ja pojechałem wczoraj Veyronem 512km/h online na Route X. Nic więcej - nawet z RedBulla - nie wycisnę.
                    "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                      420 km/h Formula Gran Turismo
                      240 km/h Citroen 2CV
                      Możesz mi zdradzić jakie parametry ma Twoja FGT? Jaką moc, ile PP, jaki tuning?

Ja przyznam się wielkim kosztem nabyłem ten wóz właśnie po to by przekroczyć nim 400 km/h (trofeum w grze), ale od wczoraj mieszając w skrzyni biegów, aerodynamice, aplikując wszelkie usługi oferowane przez "firmę GT auto"... nie potrafię przekroczyć 390. Co ważnego pomijam?

Z góry dzięki.

EDIT:
                      Udało mi się. Formula Gran Turismo, 402 km/h osiągnięte w połowie długości tunelu Special Stage Route 7.

jak to zrobiłem?:

skrzynia biegów to najmniejszy problem. co do aerodynamiki:
                      - minimum docisku na przód, bo rozpędzamy się na prostej i skrętności nie trzeba. za to każdy "docisk" jest okupiony oporem spowalniającym ruch naprzód
                      - docisk na tył: dużo. tylne koła dają nam napęd.
                      - zawias: sprężyny twarde, koła całkowicie prosto!! (domyślny setting jest dobry do "normalnebgo ścigania")
                      - miękkie opony wyścigowe

Komentarz

Ja na Route X wyciągnąłem 554 Veyronem, Draft był, skrzynia ustawiona na około 600
                        A docisk z tego co czytam od was to mialem zle bo mialem calosc na najwiecej (bylo redbulle VS. veyrony)
                        Ewentualnie 478km/h Lamborghini Murcielago LP640 Super Veloce, oraz jeszcze...
                        492km/h Cadillaciem, jakim to mowic nie musze bo... jest tylko jeden

Komentarz

Odnośnie docisku im go więcej tym lepsza zwrotność i prędkość w zakrętach. Natomiast jeśli dasz mniej docisku to większa prędkość na prostej i tragiczna zwrotność i prędkość w zakręcie.

Mój rekord to 496 Red Bulle'm na Special Stage Route 7.

Komentarz

Wybaczcie kuriozalny Off-Top ale Drafting panowie... Tak jak ktoś nade mną wspominał. Pobawić się w ustawieniach. Wziąć trasę z jak najmniejszą ilością zakrętów. W ustawieniach głównie pobawić się aerodynamiką taka aby nie przekładała się ona na skrętność a jedynie na osiągi. Wydłużyć skrzynię potwora. Następnie pośmigać wspólnie w Online lub na dwóch i po prostu bić tak sobie rekordy. Ja ostatnio z nudów osiągnąłem 505 km/h właśnie owym sposobem. Jedynym problemem był fakt iż zakończyła się nam prosta a na drodze stanęły barierki

Komentarz

Na Route X przekroczyłem 300 km/h Fiatem 500 :mrgreen:
                              Red Bull rozpędził mi się do około 600 km/h.
                              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

[youtube:1jn94a5w]http://www.youtube.com/watch?v=IN2pUUHf-xo&feature=related[/youtube:1jn94a5w]
                                To jest chyba oficjalny rekord Możecie coś podobnego zrobić.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X