Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochody.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Samochody.

Witam !
    Mam pytanie ponieważ posiadam GT5 i przyznam że to najlepsza gra wyścigowa którą grałem ,lecz chcę zadać pytanie co z tymi samochodami wszystkimi ?
    Około 200-300 auto można kupić bezpośrednio w salonach jako nowe, ale co z pozostałymi ? Gdzie Toyota Minolta , Suzuki Escudo albo Mazda 787b. Ostatnio udało mi się kupić Nissana Skyline(Pace Car) z Licencji w GT4 bo przypadkowo znalazłem w używanych. Bardzo denerwuje mnie to że w Szybkiej Grze nie ma tych aut co mamy w garażu. Pokazują się dopiero wtedy kiedy damy je do ulubionych. Brakuje mi menu z GT4 które dzieliło się na kraje. Łatwo mozna było wybrać markę samochodu a nie tak jak teraz jest pasek i trzeba wyszukać dane auto. Niestety nie doszedłem daleko na razie i pozostaje pytanie czy będą wyścigi Endurance.

Pozdrawiam

Re: Samochody.

jedna połowa wozów jest do kupienia, druga jest do zdobycia w różnych eventach a trzecia jest do znalezienia w używanych.
    ten schemat nie zmienia się od lat w używkach wozy zmieniają się co 10 dni nie wiem jak jest teraz w GT5 jak będę miał to więcej się wypowiem ale więcej powiedzą chłopaki co już grają

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
      jedna połowa wozów jest do kupienia, druga jest do zdobycia w różnych eventach a trzecia jest do znalezienia w używanych.
      ten schemat nie zmienia się od lat w używkach wozy zmieniają się co 10 dni nie wiem jak jest teraz w GT5 jak będę miał to więcej się wypowiem ale więcej powiedzą chłopaki co już grają
      Wystarczy, że co trzeci dzień, będziesz sprawdzać listę używanych. Powinny się zmieniać w tym czasie.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jak auta nie ma w salonie, to znaczy że trzeba na nie polować w używanych - to też taka zmiana w porównaniu do GT4, bo teraz w używkach nawet race cary się znajdują..
        Endurance są - ale w dalszej części gry.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dzięki za odpowiedz ale jeszcze jedno da się jakoś zmienić widok w Szybkiej Grze tak jak w GT4 wyglądało ? Kraj --> Marka ?

Komentarz

Zamieszczone przez Kulkufix
            Dzięki za odpowiedz ale jeszcze jedno da się jakoś zmienić widok w Szybkiej Grze tak jak w GT4 wyglądało ? Kraj --> Marka ?
            Jeżeli kwadrat nie działa to nie. :mrgreen:
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
            X