Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie są heble

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gdzie są heble

Gram dość mało, a mam już z 20% gry ukończone (WTF) i mam pytanie ponieważ nie zgłębiałem jeszcze tego czy lepsze hample to się automatycznie kupuje z pełni regulowanym zawiasem?? Kurde tuning i klasy aut to jakaś pomyłka w tej grze. Są tylko stage, nie można sobie samych świec kupić albo szerszych opon z przodu czy z tyłu, bieda z felgami i to tylko w premiumach.
    No dobra to gdzie są heble??
    A i czy da się tu zmienić ciśnienie w oponach z przodu i z tyłu? ba czy w ogóle się da (sic! jak może czegoś takiego nie być albo ja ślepy jestem) :mrgreen:
    Telemetria!!! gdzie jest k........a! tlemetria z jazdy dokładna temperatura opon ugięcie sprężyn siły na dane kolo ect (też jestem ślepy ??? :mrgreen: )

Re: Gdzie są heble

Co do hamulców - nie bawiłem sie jeszcze w tuning, może faktycznie są z zawieszeniem.
    W Ustawieniach samochodu w tym ekranie przed wyścigowym nie ma nic o ciśnieniu?
    A podczas powtórki można coś w stylu telemetrii włączyć, ale raczej nie o to chodzi.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
      Gram dość mało, a mam już z 20% gry ukończone (WTF) i mam pytanie ponieważ nie zgłębiałem jeszcze tego czy lepsze hample to się automatycznie kupuje z pełni regulowanym zawiasem?? Kurde tuning i klasy aut to jakaś pomyłka w tej grze. Są tylko stage, nie można sobie samych świec kupić albo szerszych opon z przodu czy z tyłu, bieda z felgami i to tylko w premiumach.
      No dobra to gdzie są heble??
      A i czy da się tu zmienić ciśnienie w oponach z przodu i z tyłu? ba czy w ogóle się da (sic! jak może czegoś takiego nie być albo ja ślepy jestem) :mrgreen:
      Telemetria!!! gdzie jest k........a! tlemetria z jazdy dokładna temperatura opon ugięcie sprężyn siły na dane kolo ect (też jestem ślepy ??? :mrgreen: )

rFactor, GTR, iRacing...

Komentarz

Komentarz

I jeszcze taka gierka jak wyżej była najlepsza Nikt nie miał żadnych problemów i nie marudził na wszystko,tylko się po prostu grało I było okey :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            rFactor, GTR, iRacing...
            Co rFactor?? w Forzie to wszystko jest.

Komentarz

To idź grać w forze

Też gram sporadycznie a mam 30% gry już (?!) i nic z tych rzeczy nie znalazłem u siebie, może dzisiaj poszukam jak będę miał chwilkę.

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

heble są razem z druga modyfikacja zawiasu

Komentarz

W heblach jedynie możesz rozdzielić co ma bardziej hamować przód czy tył.

Komentarz

Co do hamulców - nie bawiłem sie jeszcze w tuning, może faktycznie są z zawieszeniem.
                    malarstwo współczesne serigrafia - malarstwo współczesne serigrafia
                    koperty - koperty

Komentarz

umiesz czytać ??

Komentarz

Pracuję...
                      X