Nie da się, ale można w formie: Dostajesz auto---> sprzedajesz sobie--->zarabiasz--->kupujesz auto--->oddajesz.
Wychodzi 50% oprocentowania, bo gdzieÅ› za tyle siÄ™ sprzedaje auto...
Szukam jakiegoś Race Car'a (>800KM, <1000kg) oraz Nissanów 200SX, 240SX, 180SX i Mercedesów 190E, CLK itp. używek.
Mogę za nie dać BMW 135i, AR 147 '06, Civic TypeR '08 albo coś innego prosto z salonu czy Jaguara XJ13
Ogólnie wymienię używki na salonowe (przebieg 0km), tylko podać co kto ma
Mam szary mat wymienie siÄ™ za jakiÅ› zielony metalik.
Wysłałem Ci zielony metalik czekam na mat
Zamieszczone przez Witek Enzo
oktanski - wejdę jutro na PS3 to wysyłam Yellow Birda, a ja proszę o niebieski mat w zamian.
ale jakby ktoś jeszcze miał matowe lub inne specjalne kolory do pozbycia się - piszcie tutaj, zawsze jestem chętny.
Witek wysłałem Ci niebieski mat czekam na R YB
Jak mi Radioactiv wyśle szary mat, to będę miał 3x mat (czerwony, szary, ciemnozielony) co oferujesz za te kolorki?
Nie ukrywam, że szukam Jaguara XJ220 albo F430 Scuderia
Albo jakiegoś RaceCar'a, nawet na pożyczenie, żebym sobie przeszedł Klasę Ekspert (Historic Cup i AllStars)
Można go wygrać w którymś wyścigu - chyba schwarzwald league A jak dobrze pamiętam - wczoraj go wygrałem. Jechałem chyba BMW 2002 '73 więc to było coś dla niemców.
Na początku chciałbym wszystkich powitać Dopiero się zarejestrowałem jednak forum obserwuję od kilku dni przed premierą GT5
Osobiście szukam pilnie Subaru 22b. Jeżeli ktoś ma w garażu mogę za niego coś ciekawego zaoferować Chyba że wie ktoś jak go zdobyć - rozmawiałem z rwe11, który ma a właściwie miał to Subaru jednak ja nie miałem takiego szczęścia żeby zdobyć kupon na auto.
Komentarz