Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Następne Auto-testy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Następne Auto-testy

Szanowni koledzy.
    W tych porównaniach nie chodzi nam o to, żeby tylko przejechać się z nami online tylko potem jeszcze ładnie opisać wrażenia z jady.

Top Gear i GTHOME

Zamieszczone przez Bullet
    Świetny Auto-Test! Nareszcie nie suche dane, tylko odczucia "testerów". Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zmienić nazwę z GT5 Auto-Test na GT5 Top Gear! Super
    Bez kitu, porównanie dodatkowe na torze Top Gear byłoby zaje***ste. Nasza własna tablica czasów... Wow... Nieźle by to wyglądało, i to profesjonalnie. W dodtaku doda nam aspekt GT Life, i porównamy nasze czasy do czasów Stiga z programu Top Gear - ich czasy są dostępne online.

Dzięki Bullet!

Komentarz

Re: [Porównanie] BALLADE SPORTS CR-X 1.5i '83 vs. CR-Z α '10

Osobiście nie myślę by pójść w ślady Top Gear. Tak jak pisałem wcześniej, nie chcę robić testów dla samych czasówek, ale po to by jak najlepiej oddać charakter danego samochodu, zapoznać się z nim, poza tym nie lubię tego toru Chcę by każdy test był niepowtarzalny.

Komentarz

Kyjgel, ty robisz testy/recenzje, i nasze Stigi kręcą czasy. Aspekt GT Life musi być, to nowa idea serwisu, Yamauchi tego właśnie chciał robiać GT, i myślę że my powinniśmy troche życia włożyć w GT.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
          ich czasy są dostępne online.
          Możesz podać link

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
            Zamieszczone przez Piotr
            ich czasy są dostępne online.
            Możesz podać link
            http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_To ... _Lap_Times

Komentarz

Re: Top Gear i GTHOME

Zamieszczone przez Piotr
              Zamieszczone przez Bullet
              Świetny Auto-Test! Nareszcie nie suche dane, tylko odczucia "testerów". Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zmienić nazwę z GT5 Auto-Test na GT5 Top Gear! Super
              Bez kitu, porównanie dodatkowe na torze Top Gear byłoby zaje***ste. Nasza własna tablica czasów... Wow... Nieźle by to wyglądało, i to profesjonalnie. W dodtaku doda nam aspekt GT Life, i porównamy nasze czasy do czasów Stiga z programu Top Gear - ich czasy są dostępne online.

Dzięki Bullet!
              Hej! Ja już od 2 tyg mam przygotowaną tablicę czasów..... czeka na premierę portalu Oczywiście że to świetny pomysł. Zgodnie z założonym kierunkiem rozwoju robimy 3 światy : GT5, GT5 vs. real, oraz rzeczywiste testy samochodów. Chcę zrobić Test jakiegoś samochodu, potem ktoś chętny (doskonale wiemy kto ) zrobi to samo w GT5, i wybrany przez społeczność, tajemniczy kierowca (szkoda że pomysł zgapiony od TG, ale to chyba najfajniejsza opcja - jak ktoś ma lepszy pomysł to "now it's the time" ) pociśnie idealne okrążenie i replay będzie częścią artykułu. Będzie super!

A test super! Bardzo przyjemnie się czytało. Chcemy więcej!

Komentarz

Jezu po co to mieszać rzeczywistość od real są inne portale. Kiedyś już była o tym rozmowa, i wszyscy przyznali racje, ale jak widać gora chce inaczej. O gt5 można wystarczająco dużo pisać i dużo się dzieje. GT5 kontra rzeczywiste auta ok, ale same rzeczywiste auta??? po co ??

Komentarz

1.Testujemy samochód w realu
                  2.Testujemy w GT5
                  3.Robimy zestawienie faktów, wrażenia, wszystko co nam przyjdzie do głowy i stwierdzamy, czy Kaz z chłopakami wykonali dobrą robotę czy poszli na łatwiznę

Coś jeszcze nie pasuje?

A jak będzie dodatkowy dział z testami samochodów, to co? Nikt nie każe ci go odwiedzać. Wszystkie portale, które są stricte o nowych samochodach są do bani (mówię o polskich) więc nie zaszkodzi się spróbować nie mając prawdziwej konkurencji. Takie jest moje zdanie.

Komentarz

punkt 1 praktycznie nie do wykonania...
                    PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

ale punkt 1 robiąza nas profesionaliści np:
                      http://carscoop.blogspot.com/2011/09/ni ... ARSCOOP%29
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                        ale punkt 1 robiąza nas profesionaliści np:
                        http://carscoop.blogspot.com/2011/09/ni ... ARSCOOP%29
                        Korzystać z pracy innych bez ich wiedzy? I don't think so.

Poza tym nie ładnie że nawet Admin offtopuje w tym temacie :mrgreen:

Komentarz

Punkt 1.Załatwię bez problemu. Ale z was pesymiści... Testy real biorę na siebie.

Komentarz

Oczywiście że będzie link do źródła. A niby dlaczego mielibyśmy nie dać linka do tej stronki od której pożyczyliśmy materiały.

Jest na pewno mnóstwo takich filików jakie mogą służyć jako fundacje dla GT Life. Niedługo założe wątki w GT Life to zaczniemy podążać jakimś konkretnym kierunku.

Komentarz

Nie chodzi żeby komuś własność intelektualną kraść tylko o to, że ... po co brać się za coś co ktoś inny już zrobił wcześniej i lepiej niż nam by się to mogło kiedykolwiek udać. Niewiele osób robi testy w GT5 i tylko tu możemy coś pokazać i tylko na tym powinniśmy się skupić ...
                              Pisanie o czymś co się raz na oczy widziało jest moim zdaniem słabe.
                              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Pracuję...
                              X