Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auta chcielibyście zobaczyć w GT5??

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakie auta chcielibyście zobaczyć w GT5??

Coś mi się nie wydaje...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      Coś mi się nie wydaje...

Pozdrawiam
      Tia, jak zobaczyłem co tam dalej jest, to też uznałem, ze to ściema Zresztą poczytałem kolejne posty na tym forum i..

'this list is *NOT* the official car list for GT5. it is a list complied by gt fans to be a dream car list for the game. The list is a fake. there is no way there will ever be anywhere near 10,000 cars for this game even if they incrementally add cars packs.'
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
        Ja uważam że będzie mało samochodów w GT5 przecież muszą zrobić wnętrza wozów i będzie ich na poziomie GT4 pewnie też dużo będzie się powtarzać np. 7 wersji skyline
        Możliwe że tak to się skończy , co dla mnie osobiście jest trochę idiotycznym podejściem, ale z drugiej strony patrząc mogliby przecież wydawać co jakiś czas paczki z nowymi samochodami, czy też paczke dla zapaleńców którzy chcą pojeżdzić wersją np.Skyline , który dla nas nie różni się niczym innym jak tylko kilkoma literkami w nazwie
        A tymczasem dobrze by było żeby panowie z Polyphony wzięli się ostro do roboty, żeby w nasze ręce wpadła naprawdę dopracowana gra wyścigowa wszech czasów.Aha , słyszeliście?pojawiła się informacja że GT5 ukaże się na 90% przed świętami 2009.To jeszcze nie potwierdzone info , ale całkiem prawdopodobne
        Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
        Wszechświat oraz ludzka głupota -
        choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Komentarz

Też myslałem że to lista marzeń :-) ale swoją drogą Sony zrobiłoby grę idealna... No sorry ale po ponad 700 autach w GT4 Jeśli mieliby wydać 350 - 400 to byłoby śmieszne... Na myśl mi przychodzi tylko rozczarowanie NFS : Carbon które można skończyć w 7 godzin Miejmy nadzieje że tak nie bedzie a póki co to MÓDLMY SIE ABY KTOŚ Z TWÓRCÓW CZYTAŁ LISTĘ ŻYCZEŃ FANÓW (Słyszałem różne plotki ale liczę na 1000 aut Tyle czasu pracują nad ta gra więc powinni sie wykazać)

Pozdrawiam

Komentarz

Martwi mnie to, rozumowanie "muszą się bardziej narobić więc dadzą mniej" jest tu naprawdę na miejscu. Tak na prosty chłopski rozum. Poczekamy zobaczymy, może nowe auta będziemy kupywać za realne $$$?

Jeśli chodzi o moją liste marzeń to wyczekuje więcej japońskich aut. Nie mam na myśli Skyline (który już dawno mi się przejadły a do tego nigdy ich fanem nie byłem) ale auta pokroju Toyoty Mark II, Onevia czy Nissana Laurel

Komentarz

Zamieszczone przez FasterThanYou
              Na myśl mi przychodzi tylko rozczarowanie NFS : Carbon które można skończyć w 7 godzin Miejmy nadzieje że tak nie bedzie
              Kolego , nie porównuj NFS'a do GT. Dla mnie NFS w porównaniu z GT to dziecinada, a szczególnie to nowe, Undercover. To już jest totalna porażka.

Moja lista aut.
              A więc tak, zauważyłem, że jest mnóstwo aut typu Ferrari, BMW. No wszystko fajnie, ale z BMW, miło byłoby zobaczyć starsze modele, jak np. starą E36.
              Honda (kocham te samochody), fajnie jak by starsze generacje Cviców itd. też były. Stare golfy.
              Pomyślicie pewnie, po co takie stare auta. Bo to są w takich grach rarytasy. Co z tego jak ja się przejadę najnowszym Ferrari. Takie jest moje zdanie .

Komentarz

Jeśli będzie widok w kokpicie (nie czytałem nic na ten temat) to na pewno Hondę Crx, Peugeota 205, Golfy (all) Hondy Nsx, Hummery i jeszcze jakieś parę starszych samochodów.

Komentarz

:mrgreen: Nie dopisze nic nowego ale tylko BUGATTI VEYRON 16,4 oraz jego drugą wersję która ma się ukazać za 2 lata BUGATTI VEYRON GT Który ma być lżejszy o 200kg i mam mieć prawie 1250koni mechanicznych :mrgreen:

Komentarz

Pewnie nawet jak taki będzie to po podrasowaniu Skyline będzie miał ten sam odgłos silnika i przyśpieszenie

Komentarz

Będzie ponoć wszystko,od polonezów do transita......mają być ferrari i lambo,pełno cheysleri, fordów........maluch też,ale nie znalazłem jednego auta....avensis t22.....a bardzo bym chciał aby był
                      Nie będe znów dawał linku do listy aut, ponieważ dałem go w innym wątku, więc jak ktoś chce niech szuka, jest to ponoć najbardziej wiarygodna lista.
                      TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Polonez? Maluch? Większej bujdy nie słyszałem hahah

Komentarz

Jak dla mnie to mogłoby być 500-600 samochodów, ale zrobionych na prawdę na maksa i z dbałością o szczegóły. Jak tak patrzę na auta z GT4 - To i tak spokojnie wybrał bym ze 200 takich, którymi nie jeżdżę, albo jeżdżę sporadycznie, gdy tylko muszę. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja też myślałem że ktoś se jaja robi z tym maluchem i poldkiem No ale na liście jest, chociaż znamy te obietnice o uszkodzeniach.......więc szanse są marne na vany i auta typu zastava , polonez, maluch.

Komentarz

A czytasz posty innych? To lista marzeń, stworzona przez fanów.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mi wystarczyło by tyle aut co w gt4, wole żeby było mniej ale lepiej dopracowane

Komentarz

Pracuję...
                                X