Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pogoda czas i wskaźniki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pogoda czas i wskaźniki

Witam mam problem ponieważ gdy chcę sobie pojeździć np na daytona superspeedway wyscig nascar to nie moge ustawić ani pory dnia ani pogody chociaż jedyna opcja jaka jest to "utrata przyczepności na mokrej jezdni". 2 sprawa to że w większości samochodów premium wskaźniki są rozmazane i ledwo czytelne, co z tym zrobić?

Re: Pogoda czas i wskaźniki

być może dlatego, że na pewnych trasach nie da się zmienić pogody ani pory dnia. Np. jest założenie, że wyścig daytona superspeedway nascar odbywa się w rzeczywistości tylko w ciągu dnia i przy dobrej pogodzie.
    rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Dokładnie - w GT5 zmiana pogody i pory dnia dostępna jest jedynie na niektórych torach (np. Cirquit de la Sarthe, Nurburgring, Suzuka czy Spa). Co do drugiej sprawy to nie mam pojęcia ocb - możesz dokładniej opisać problem, albo najlepiej nagrać i wrzucić filmik?

Komentarz

Chodzi o obrotomierz i prędkościomierz- cyferki na nich sa nieczytelne rozmazane, tylko na niektórych da się coś zobaczyć.

Komentarz

Z tym raczej nie wygrasz. Kokpity samochodów nie są tak szczegółowe. Pozostaje opierać się na wskazaniach wirtualnych.

Komentarz

Pracuję...
          X