Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Setup

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Setup

Siemka jestem nowy na forum i nie dawno rozpocząłem przygode z GT5 i mam dlatego pare pytan co do setupu przy samochodach potrzebuje wiedziec jak mam ustawiac zawieszenie i lsd do wyscigów... drift ogarnołem ale wyscigow nie moge prosze o pomoc i oczekuje na odp

Re: Setup

Do jakich wyscigow jaki samochod na jaki tor ? kierowcnica grasz czy padem ?? jakies konkrety krystian to byc moze cos pomoge

Komentarz

Wyscigi to sa raczej długie trasy takie jak nurburgring 24h i do tego samochody takie jak: lfa, murcielago lp 670, gallardo 560, sls amg, 430 Scuderia, Viper STR10 oraz potrzebuje do krotszych tras np: suzukua circuit do samochodow takich jak: skyline gtr vspec r33 i r34 s2000 '06 gram na padzie prosze o pomoc

Czek zle powiedziałem chodzi mi o wyscigi takiego rodzaju jak nurburgring i chciałbym miec do tego przystosowane auta takie jak powyzej

//edytuj, nie pisz jeden pod drugim
      thooorn

Komentarz

Jeżeli nie zależy Ci na bawieniu się w symulator (tj. dobieraniu samochodu odpowiedniego do rywali) to po prostu pozostaje Ci się uczyć jeździć. Jeździj sobie treningi i inne rzeczy. Jeżeli grałeś w poprzednie części to nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu (bynajmniej ja nie odczułem różnicy po przesiadce z GT4 na GT5).

A jeżeli chcesz wszystkie wyścigi przejść na szybko bez większych umiejętności wypożycz od kogoś Red Bulla. Jeżeli nauczysz się nim skręcać to osiągniesz połowę sukcesu ;]

Komentarz

Pracuję...
        X