Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pit stop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pit stop

Jechałem dzisaj ponad 2-godzinny wyścig na Grand Walley(Na PS3) i miałem problem z pit stopami.Otóż za każdym razem gdy skończyła się wymiana opon i tankowanie,"ludziki" pokazywały,że wszystko jest,a ja nie mogłem ruszyć.Puszczało mnie dopiero po następnych 20-25 sekundach.Koło prędkościomierza była ikonka bodajże hamulca ręcznego,ale wciskanie każdego klawisza nic nie dawało.Co zrobić,żeby nie mieć więcej takich problemów?Co trzeba wcisnąć?

Re: Pit stop

Jesteś pewien że tankowanie zostało zakończone? Bo jak 'zmieniacze opon' zrobią swoje to się odsuwają i wygląda na pierwszy rzut oka że można jechać, jednak tankowanie pustego baku do pełna trwa jeszcze długo. Czas który podałeś by się zgadzał

PS. Masz dość osobliwy nick, wole się nie zagłębiać skąd się wziął

Komentarz

Ja też Nie miałem innego pomysłu Ktos tez mi powiedział,że to może tankowanie tak długo trwać,więc to chyba to :/ No coż...Muszę to jakoś przeżyć

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
        Jesteś pewien że tankowanie zostało zakończone? Bo jak 'zmieniacze opon' zrobią swoje to się odsuwają i wygląda na pierwszy rzut oka że można jechać, jednak tankowanie pustego baku do pełna trwa jeszcze długo. Czas który podałeś by się zgadzał

PS. Masz dość osobliwy nick, wole się nie zagłębiać skąd się wziął
        Mi się wydaje, że po prostu połyka kilometr za kilometrem..
        Co do problemu, to jest tankowanie. Gdy wybierasz opony, jakie chcesz założyć możesz też wyznaczyć ile litrów paliwka chcesz zatankować

Komentarz

Pracuję...
        X