Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem wyścig Formuła Granturismo klasa ekstremalna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem wyÅ›cig FormuÅ‚a Granturismo klasa ekstremalna

Witam
    Jestem nowy na forum i nie jestem pewien czy w dobrym miejscu zamieszczam ten wątek- jeśli nie, proszę o poprawienie mnie

Mój problem jest następujący: Zacząłem wczoraj grać mistrzostwa formułą Gran Turismo w klasie ekstremalnej- tam co jest bodaj 5 wyścigów po 20 okr każde.
    Mianowicie pierwsze 2 wyścigi wygrałem i nie było problemu żadnego. W 3 wyścigu mój bolid nie chciał poprawnie skręcać, a z racji że ta trzecia miejsca trasa jest taka wąska że trzeba skręcać to byłem ostatni przez cały wyścig - nie dało rady jechać.

Ukończyłem ten wyścig na 12 pozycji i myślałem że w czwartym wyścigu już nie będzie tego problemu..
    Ale był- auto odmawiało posłuszeństwa, koła jakoś dziwnie się zachowywały- i teraz nie wiem co jest grane- zjechałem do boksu i zmieniłem opony, ale nic nie pomogło... Odniosłem też wrażenie że gra chodziła niepłynnie... W złości wyłączyłem grę i straciłem postęp w mistrzostwach... Chcę zacząć od nowa, tylko powiedzcie mi proszę, czy robię jakiś błąd i np muszę zjeżdżać do boksu częściej czy to był problem z grą i po prostu zacinanie się?
    Pozdrawiam

Re: Problem wyścig Formuła Granturismo klasa ekstremalna

Hmm, ciężko stwierdzić po twoim opisie, proponuję zacząć ponownie, jak problem znów wystąpi to nagraj filmik z powtórki wyścigu i wrzuć link z yt (oczywiście link może być z fragmentu wyścigu gdzie problem się pojawia). Wtedy będzie o wiele łatwiej coś powiedzieć

Komentarz

Re: Problem wyścig Formuła Granturismo klasa ekstremalna

Cóż, są to chyba najtrudniejsze mistrzostwa w całej grze i żeby dobrze jechać, to trzeba mieć nerwy ze stali! Może wymień olej w Formule, doda mu to trochę mocy albo wyremontuj go. Mnie się udało mistrzostwa przejść na złoto, choć raz byłem na słabej pozycji.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
      X