Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Odblokowanie samochodów do szybkiej gry

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Odblokowanie samochodów do szybkiej gry

Witam !
    Wiadomo że w GT5 dostępnych jest ponad 1000 pojazdów. Najczęstszym trybem gry jaki używam to tryb szybkiej gry. W nim najczęściej gram w dwójke w podzielonym ekranie. Problem polega na tym że w trybie szybkiej gry dostępnych jest tylko około 80 pojazdów (!). Wiem że pojazdy można zakupić w karierze i dodać je do ulubionych, ale ja nie mam czasu przechodzić całej gry aby pojeździć sobie jakimś fajnym pojazdem w szybkiej grze. Opcja zakupu każdego samochodu i dodawania go do ulubionych ( 1000 pojazdów )też wydaje sie bez sensu. Moje pytanie jest następujące : czy jest jakiś sposób aby wszyskie samochody dostępne w gt5 były dostępne w szybkiej grze ? Dziwie się że te samochody są "poblokowame" przez twórców.

Nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, co też mnie zdziwiło.

Pozdrawiam i z góry dzięki :-)

Re: Odblokowanie samochodów do szybkiej gry

Nie ma innej możliwości niż zakup każdego auta (notabene naraz możesz mieć tylko 100 ulubionych). To nie jest Forza niestety hehe. Musisz poświęcić dużo czasu na zarabianie pieniędzy aby kupić te auta, które Cię interesują. Choć teraz i tak jest łatwiej niż kiedyś, mi zgromadzenie wszystkich interesujących mnie aut zajęło rok czasu

Komentarz

Zamieszczone przez Roki130
      Witam !
      Wiadomo że w GT5 dostępnych jest ponad 1000 pojazdów. Najczęstszym trybem gry jaki używam to tryb szybkiej gry. W nim najczęściej gram w dwójke w podzielonym ekranie. Problem polega na tym że w trybie szybkiej gry dostępnych jest tylko około 80 pojazdów (!). Wiem że pojazdy można zakupić w karierze i dodać je do ulubionych, ale ja nie mam czasu przechodzić całej gry aby pojeździć sobie jakimś fajnym pojazdem w szybkiej grze. Opcja zakupu każdego samochodu i dodawania go do ulubionych ( 1000 pojazdów )też wydaje sie bez sensu. Moje pytanie jest następujące : czy jest jakiś sposób aby wszyskie samochody dostępne w gt5 były dostępne w szybkiej grze ? Dziwie się że te samochody są "poblokowame" przez twórców.

Nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, co też mnie zdziwiło.

Pozdrawiam i z góry dzięki :-)
      Ciesz się, że w sezonówkach dostajesz często najdroższe auta. My tak łatwo na początku nie mieliśmy, a za sezonówki nagrody były x razy mniejsze.

Komentarz

Tyle, że ostatnio niektóre sezonówki stały się niemożliwe do przejścia.
        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

A ja bym powiedział, że są łatwiejsze niż były
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Opcja zakupu każdego samochodu i dodawania go do ulubionych (1000 pojazdów) też wydaje sie bez sensu. Moje pytanie jest następujące : czy jest jakiś sposób aby wszyskie samochody dostępne w gt5 były dostępne w szybkiej grze ? Dziwie się że te samochody są "poblokowame" przez twórców.
            Kolego ile masz lat i od kiedy grasz w gry? Pytanie może na pierwszy rzut wydawać się złośliwe, ale tak nie jest, albowiem w każdej grze (no może w prawie każdej) twórcy nie odkrywają wszystkiego od samego początku. Nieważnie czy jest to RPG, FPP, bijatyka czy racer. Na początku masz tylko (przykładowo) słabeusza z mieczykiem i 1 level (RPG), żółtodzioba z 45-ką (FPP) kilka podstawowych fighterów (bijatyka) czy właśnie kilka standardowych fur (racer). Co ciekawe w GT5 jest ich, jak zresztą sam piszesz, AŻ 80!
            Normalnym jest, że odkrywanie najbardziej interesującej reszty odbywa się wraz z przechodzeniem gry. O to chodzi w grach. I to jest fajne, to ma motywować do grania. Dziwne jest to, że ty się temu dziwisz To tak jakby dziwić się czemu demo nie jest pełną grą. Dziwna ta dzisiejsza młodzież, wszystko chce mieć od razu i na tacy
            Ogarnij siÄ™ kolego

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
              Opcja zakupu każdego samochodu i dodawania go do ulubionych (1000 pojazdów) też wydaje sie bez sensu. Moje pytanie jest następujące : czy jest jakiś sposób aby wszyskie samochody dostępne w gt5 były dostępne w szybkiej grze ? Dziwie się że te samochody są "poblokowame" przez twórców.
              Kolego ile masz lat i od kiedy grasz w gry? Pytanie może na pierwszy rzut wydawać się złośliwe, ale tak nie jest, albowiem w każdej grze (no może w prawie każdej) twórcy nie odkrywają wszystkiego od samego początku. Nieważnie czy jest to RPG, FPP, bijatyka czy racer. Na początku masz tylko (przykładowo) słabeusza z mieczykiem i 1 level (RPG), żółtodzioba z 45-ką (FPP) kilka podstawowych fighterów (bijatyka) czy właśnie kilka standardowych fur (racer). Co ciekawe w GT5 jest ich, jak zresztą sam piszesz, AŻ 80!
              Normalnym jest, że odkrywanie najbardziej interesującej reszty odbywa się wraz z przechodzeniem gry. O to chodzi w grach. I to jest fajne, to ma motywować do grania. Dziwne jest to, że ty się temu dziwisz To tak jakby dziwić się czemu demo nie jest pełną grą. Dziwna ta dzisiejsza młodzież, wszystko chce mieć od razu i na tacy
              Ogarnij siÄ™ kolego
              Nie, że go bronię, ale też popatrz na to z innej strony. RPG, FPP z natury są to gry przygodowe więc logiczne, że wiele rzeczy dostajesz, odkrywasz dopiero w trakcie grania. W bijatykach zazwyczaj kilka postaci jest na początku zablokowanych ale mimo to nie musisz poświęcić roku lub dwóch częstego grania aby je odblokować i zagrać nimi kilka pojedynków.

Co do racerów nie każdy ma czas (osoba pracuje, ma rodzinę i inne obowiązki) aby stukać w grę przez kilka miechów lub lat w celu przejechania się większością interesujących aut. Już nie tylko uczniowie grają w gry, jak to było 10 lat temu, ale także i zapracowani dorośli. Kupując grę za dwie stówy i wracając po robocie chciałbym mieć możliwość pogrania z półgodziny autem jakimkolwiek chcę w trybie szybkiej gry (pomijam już ten głupi limit 100 aut w szybkiej grze, który jest tylko utrudnieniem, tak jakby nie mogli udostępnić do szybkiej gry całego garażu zgromadzonego przez gracza). Jeśli chcę robić karierę, tuning auta, grać online, ścigać się w specyficznych wyścigach (np. tylko dla jednej marki lub modelu itp) to wtedy niech pozostanie, że jest to możliwe tylko po zakupieniu danego auta.

Więc nie koniecznie dziwna jest ta dzisiejsza młodzież, po prostu nie każdy ma czas na klepanie w grę przez dwa lata tylko po to aby zwyczajnie spróbować prawie każdego auta (tym bardziej jeśli gra posiada 500-1000 aut).

Komentarz

Sciagnij save 100% w prologue dzialaly nie wiem jak w GT5, mozesz sprobowac.

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                  A ja bym powiedział, że są łatwiejsze niż były
                  A ja bym powiedział, że masz rację.

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                    Zamieszczone przez siniak
                    Ogarnij siÄ™ kolego
                    Nie, że go bronię, ale też popatrz na to z innej strony. RPG, FPP z natury są to gry przygodowe więc logiczne, że wiele rzeczy dostajesz, odkrywasz dopiero w trakcie grania. W bijatykach zazwyczaj kilka postaci jest na początku zablokowanych ale mimo to nie musisz poświęcić roku lub dwóch częstego grania aby je odblokować i zagrać nimi kilka pojedynków.

Co do racerów nie każdy ma czas (osoba pracuje, ma rodzinę i inne obowiązki) aby stukać w grę przez kilka miechów lub lat w celu przejechania się większością interesujących aut. Już nie tylko uczniowie grają w gry, jak to było 10 lat temu, ale także i zapracowani dorośli. Kupując grę za dwie stówy i wracając po robocie chciałbym mieć możliwość pogrania z półgodziny autem jakimkolwiek chcę w trybie szybkiej gry (pomijam już ten głupi limit 100 aut w szybkiej grze, który jest tylko utrudnieniem, tak jakby nie mogli udostępnić do szybkiej gry całego garażu zgromadzonego przez gracza). Jeśli chcę robić karierę, tuning auta, grać online, ścigać się w specyficznych wyścigach (np. tylko dla jednej marki lub modelu itp) to wtedy niech pozostanie, że jest to możliwe tylko po zakupieniu danego auta.

Więc nie koniecznie dziwna jest ta dzisiejsza młodzież, po prostu nie każdy ma czas na klepanie w grę przez dwa lata tylko po to aby zwyczajnie spróbować prawie każdego auta (tym bardziej jeśli gra posiada 500-1000 aut).
                    Kolego @siniak właśnie o to mi tutaj chodzi. @charger ujął to najlepiej. Nie każdy ma czas żeby klepać w grę dwa lata aby spróbować każdego auta. Tak jak było napisane - kupując pełną wersję gry chciałbym mieć do wyboru karierę którą stopniowo przechodzimy, ale też szybki wyścig w którym wybieram dowolną mapę i dowolny samochód. Tak na przykład w jest w Forzy.

Komentarz

Po pierwsze: nie cytuj wszystkich postów, tylko to do czego się bezpośrednio odnosisz, bo tworzy się jakiś kuriozalny rozmiar posta
                      Po drugie: to co napisałeś teraz potwierdza moją opinię ("Dziwna ta dzisiejsza młodzież, wszystko chce mieć od razu i na tacy").
                      Jak nie masz czasu na przechodzenie gier to... nie graj, bo zawsze tak było, jest i (pewnie) będzie, że (wiem powtarzam się) żeby odblokować dalsze części/elementy etc. gry trzeba ja przechodzić, zgodnie z zamysłem twórców. Jakoś zdecydowanej większości z nas to pasuje i nie marudzą, ba nawet się cieszą, bo przechodzenie/odkrywanie/zwiedzanie/odblokowywanie to esencja gier, czyż nie? Mnie zakup/odblokowanie tego 1000 z hakiem zajęło kilka miesięcy i świetnie się przy tym bawiłem (tez mam pracę i wiele innych zajęć)
                      Czy takie oczywiste prawdy trzeba tak roztrząsać?

Komentarz

PracujÄ™...
                      X