Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie nabyć samochody?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gdzie nabyć samochody?

Witam. Chcę zagrań np. w Japońskie klasyki i w związku z tym gdzie zakupić odpowiedni pojazd? Patrzyłem na giełdzie, w salonie nowych i sieciowych i nigdzie nie ma. Podobnie jest z kilkoma innymi typami rozgrywki do których potrzebuję wozy. Obecnie jestem na 15 poziomie A-Spec. Drugie pytanie to takie, czy każdy wyścig/zawody specjalne itp. muszę ukończyć zajmując pierwsze miejsce? Czy jeżeli będę 2-3 to nie zablokuje mi możliwości ukończenia wszystkich wyścigów dostępnych w grze?

Re: Gdzie nabyć samochody?

Co kilka dni konsolowych zmienia się lista aut możliwych do zakupu na giełdzie więc wytrwale szukaj.
    Chcąc zaliczyć grę powinieneś być zawsze na 1 miejscu, bo w końcu taki masz cel w wyścigu W GT5 to poziomy kierowcy A-spec i B-spec odblokowują wyścigi a nie zajęte miejsca aczkolwiek zajmując właśnie pierwsze miejsca szybciej nabijasz poziomy.

Komentarz

Uzupełniając odpowiedź Angella dodam że za każdy dzień w grze przybywa 6 świeżych samochodów na giełdzie używanych, a 1 dzień w grze = 1 zaliczony event (wyścig lub test licencyjny). Czyli ukończysz np. 4 wyścigi to na giełdzie powinny się pojawić 24 samochody. Tym sposobem szybko zakupisz wszelkie niezbędne wozy

PS. Na przyszłość pisz posty w odpowiednim dziale - tymczasem przenoszę ten do działu GT5

Komentarz

Jak zdobyc Forda RS200? i Chaprala czy jak on tam sie zwie (oprocz kupna na gieldzie)

Za podpowiedz z gory dzieki

Komentarz

Czasem pojawiają się też w salonie kolekcjonerskim. A jak jesteś niecierpliwy (a chyba tak) to możesz pożyczyć od znajomego. I właściwie to są wszystkie opcje

Komentarz

Pracuję...
          X