Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kopie zapisu w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kopie zapisu w GT5?

Niedawno aktualizacja wprowadziła możliwość robienia kopii zapasowych zapisu gry. Czy to oznacza, że można będzie pobierać savy z internetu i cieszyć się grą zrobioną w 100%? Kiedyś pobrałem save do tej gry, lecz gdy go wgrałem w grze wyskoczyło "Błąd odczytu zapisu". Ale było to dość dawno.

Re: Kopie zapisu w GT5?

Chce się komuś to sprawdzić? Bo jeśli tak to w zaoszczędzony czas, w którym nie przechodziłbym GT5 przeznaczyłbym na platynkę w U2...

Komentarz

Cheaterzy! Próżne wasze nadzieje
      Save jest powiązany z kontem na PSN i jak próbujesz wgrać kogoś innego to kończy się tak jak wyżej kolega pisał

Komentarz

a jak próbuje wgrać mój save ale z innej konsoli?

Komentarz

Zamieszczone przez siniak Zobacz posta

Cheaterzy! Próżne wasze nadzieje
          Save jest powiązany z kontem na PSN i jak próbujesz wgrać kogoś innego to kończy się tak jak wyżej kolega pisał
          Jak się umie podpisać save do swojej konsoli to zadziała. Wystarczy użyć odpowiedniego programu.

Komentarz

Mów mi więcej!
            Jak mam podpisać save mojej gry z konsoli kuzyna, na moją konsolę. Gdzie znaleźć takie odpowiednie programy

Komentarz

Zamieszczone przez Pitr666 Zobacz posta
              Mów mi więcej!
              Jak mam podpisać save mojej gry z konsoli kuzyna, na moją konsolę. Gdzie znaleźć takie odpowiednie programy
              Nawet przy użyciu Bruteforce można to zrobić. Kombinowałem tak jak straciłem save, podpisałem ściągnięty z internetu i działał. Jak będę miał wolną chwilkę to zrobię tutorial.

Komentarz

Jak będzie działało to masz u mnie krate piwa
                Psisz tutorial jak dla debila, bo w tych kwestiach jestem debilem

Komentarz

Pracuję...
                X