Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytanie odnośnie PARAM.SFO

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytanie odnośnie PARAM.SFO

Witam otóż mam pytanie niedawno znalazłem pewne amerykańskie forum o GT (niestety link zgubiłem) tłumacząc na tłumaczu i lekko z tego co umiem wyszło mi, że ktoś tam pisał czy da się po przez zmianę danych w PARAM.SFO podnieść kredyt w GT5 np. z pięciuset tysięcy do pięciu milionów. Odpowiedzi nie dostał. I teraz ja się chce was zapytać czy jeśli wpisałbym tam dowolną wartość to zmieniłaby mi się kasa w profilu? Nie mam zamiaru korzystać ale po prostu ciekawi mnie czy taka metoda istnieje a nowego konta PSN nie chce mi się tworzyć tylko po to żeby to sprawdzić, dlatego jeśli komuś by się chciało i ma drugie konto PSN i go chrzani czy mu się tam save zepsuje czy też nie proszę o to aby to sprawdził...

Re: Pytanie odnośnie PARAM.SFO

Ten plik przechowuje tylko tekst który widzisz wchodząc w save GT5 w XMB, czyli aktualny samochód itp. Możesz tam powpisywać głupoty i wgrać ten plik ale nie zmodyfikuje on save'a. Save to plik GT5.0, otwierałem go notatnikiem ale tam są tylko kwadraciki (zakładam że przez japońskie znaki :wink: ) Jak narazie nikt jeszcze nie stworzył czegoś takiego jak GT5 Save Editor
    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Re: Pytanie odnośnie PARAM.SFO

W sumie, racja ja nigdy nie grzebałem w save'ach bo mi to do niczego nie było potrzebne tylko po prostu chciałem się tak dowiedzieć.

Dzięki temat można zamknąć.

Komentarz

Pracuję...
      X