Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DRIFT CLUB

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• DRIFT CLUB

jezeli robie to nie legalnie czy jest juz podobny temat(dawno nie odwiedzany) czy jakos tak to z góry sorry ale mam pytanie do wszystkich Was czy lubicie DRIFTOWAC lub czy chcecie się nauczyc driftowac? fajnie byloby stworzyc grupkę i umawiac sie na powazne treningi, dzielic sie informacjami o ustawieniach driftowozów... cos jakby odłam NIGHT RIDERSÓW ktorzy driftują (pod grupa) co WY na to ?? pozdrawiam
    RISK NIGHT GROUP OLSZTYN !!! KIEROWCY JUTRA POZDRO

Re: DRIFT CLUB

Jestem za sam napieprzam bokiem i przydal by sie jakis team czy jaki turniej forumowy gdzie miedzy soba bysmy rywalizowali ^^

Komentarz

Całkiem ciekawe. Nudzi już troszkę driftowanie z japońcami.

Komentarz

Ktos mogl by zorganizowac taki turniej sam bym sie tym zaja ale przegladam neta z pozycji konsoli wiec mial bym problem. Mogl by byc podobny do tego z sezonowych ale z ta roznica ze odbywal by sie tutaj. Wszystkie wytyczne podawal by organizator lub tez zwyciezca rundy. Co tydzien kolejna. To tak przyklad czasem najprostrze rozwiazania sa najlepsze ^^

Komentarz

Jest już temat i jest nawet klub tylko organizacja leży
          O tutaj ---> viewtopic.php?f=87&t=7113

Komentarz

Ręce opadają, lenie nieprzeciętne jesteś tyle wam powiem. Wątek 'GT5 Drift Club' jak byk istnieje od dawna w dziale 'Kluby GT'. Nie rozumiem jak można było go nie znaleźć... Dziwi to tym bardziej, że kolego radzisz69 postowałeś w tamtym wątku (amnezja??). JISAW zresztą też...
            Są chętni to się świetnie składa - ożywić temat i jazda do driftowania. A tymczasem zamykam

Komentarz

Pracuję...
            X